При мен се появи същото явление, хубави, млади, пухкави пчели, цели легиони, пълзят неориентирано, пърхат безпомощно с криле....тъжна гледка, съвпадна с изчезването на бръмбарите по рапицата, за което никой не благоволи за съобщи!
100% отравяне!
При мен се появи същото явление, хубави, млади, пухкави пчели, цели легиони, пълзят неориентирано, пърхат безпомощно с криле....тъжна гледка, съвпадна с изчезването на бръмбарите по рапицата, за което никой не благоволи за съобщи!
100% отравяне!
Милен Георгиев
[QUOTE=milen757;92805]При мен се появи същото явление, хубави, млади, пухкави пчели, цели легиони, пълзят неориентирано, пърхат безпомощно с криле....тъжна гледка, съвпадна с изчезването на бръмбарите по рапицата, за което никой не благоволи за съобщи!
100% отравяне![/QUOT
И при мен е такова положението.
Милен Михов
Аз ще дам 2 пъти нозевит+ за всеки случай,а ако е отравяне май няма какво да се направи.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
третирането за акар и нозематоза не трябва да е едновременно а по отделно
Едно е да желаеш.Второ е да можеш.Трето е да го направиш.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))