Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 45

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Не е по темата, може да се изтрие. Съгласен съм с проблемите от многото метал по изолатора. Може да се направят от пластмасова ХР. За мен, смятам, че е по приложим за отделяне на майката (арестуване) преди силна паша. Да се ограничи многото пило с цел повишаване на добивите от мед.

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Не е по темата, може да се изтрие. Съгласен съм с проблемите от многото метал по изолатора. Може да се направят от пластмасова ХР. За мен, смятам, че е по приложим за отделяне на майката (арестуване) преди силна паша. Да се ограничи многото пило с цел повишаване на добивите от мед.

Поздрави, Г. Георгиев
    А колко ще ти струва в последствие ограниченото пило. Пчелите са пари, не го забравяйте. Прочети в книжките, колко пчели отделя силното семейство и колко слабото за отглеждане на пилото. После защо са слаби есента и още по-слаби пролетта.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Да, но няма да остане без пчели. Ще има на 2 или 3 рамки. С ограничаването на майката да снася, ще има по-малко пило за отглеждане, и ще се повиши добива от мед. После подсилване за следващата паша.
    Не съм го правил, но ми се върти в главата.

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •