Незная за рояци, но шамарите ми със сигурностще ги хване. А и без капани ще остане...
Незная за рояци, но шамарите ми със сигурностще ги хване. А и без капани ще остане...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Който хване рой - негов е!
Който позволи да му се роят пчелите, да се сърди на себе си!
Аз слагам роеловките след 15 дни, сега съм ги сложил на слънце, и под навес, на сухо, за да загубят лоши миризми. Успех на всички в лова на роевете! Наслука - това е лов, все пак!
Уж всички сме големи пчелари , пък се плашим от роене!
Уж гледам да се имаме помагал ми е ама ми вика: глей тва ремарке човек кога ще го напълня нямам време тази година го искам готово наред с другото ми за слънчогледааз му викам хубаво де ама толкова близо до мойте напръскани питите вътре с примамки некакси е тъпо, той вика човек те като са ти тръгнали вече нема спирка защо да се изгубят поне при мен да дойдат. Хората са станали много брутални и луди за пари пари и пак пари всичко е пари би му мамата няма човечност вече няма нищо
Много им се точите на тез рояци. Не знаете ли, че вече има и нова Развъдна асоциация. От там си закупете лицензирани, стига с теза андрешковщина. Срамота.![]()
Павка, за гнилец ли говориш или за гинеколог?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))