Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1686

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Е, не можа ли първо ракия, после вино, а накрая бира?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  2. #2
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Е, не можа ли първо ракия, после вино, а накрая бира?
    Може, а след това направо в България търси талант!
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  3. #3
    Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Мнения
    292
    Пчеларски район
    Хасково
    Венци , ще добавя нещо (дано другия Венци не се разсърди, сигурно е варил ракия много повече от мен ).Според мен е добре джибрата да се прецеди, за да не загори особено ако казана е твой или на приятел. Ако плода е малко може да сложиш и повече захар , но правиш преварка, като при преварянето добавяш предварително отделена чорба от джибрата за аромат (около една десета от общото количество ) Между другото дребната смокиня е по-ароматна . За друго не се сещам. Наздраве и дано ракията стане хубава !

  4. #4
    Борисе,адашко,така благо обяснявате ,че освен "Наздраве" и една салата от мене!!Боре,моят казан не загаря-двойно дъно в средата кварцов пясък.Венци, оставяй по едно шишенце за дамазлък щото сега в умът ми е само "смокиновата"

  5. #5

    Козунак на конци с хлебопекарна - изпитана рецепта!

    Очертава се един мрачен и дъждовен уикенд - идеално време за козуначени репетиции.
    Покрай католическия Великден технологията ми претърпя някои корекции. Махнах неща които не са толкова важни и коригирах някои неясноти. Надявам се на обратна връзка, ако някой се осмели да пробва

    Рецепта за козунак 2016 v.2 - "козунак с накисване, подобрена версия".

    Разпространението на файла е свободно при посочване на източника:
    https://m.facebook.com/story.php?sto...00000250940884

    Две еднакви козуначета, лявото опечено във фурна, а дясното в хлебопекарна:



    Козуначето печено във фурна:



    Козуначето печено в хлебопекарна:


  6. #6
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Тянка хайде не се мотай.Аз още малко ще приключа компота с шопската,но пък,рибената чорбица и тя е готова.....

  7. #7
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, понеже не съм пробвал само индийската кухня утре ще направя сефтето! Днес направих следната марината- кисело мляко, олио, лимон, лют червен пипер, джинджър, къри, куркума, черно пиперче, кимион, чесън, кориандър, гарам масала и други може! Хакнах вътре пилешки бутчета и филенце, та ги офърфальоцах хубавичко. Утре ще ги жарна във фурната. Туй нещо било пиле тандури! Обаче се замислих, каква ракия плющят тия индийци?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  8. #8
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Днес направих следната марината-
    По скоро "мантри"ще трябва да се научиш да правиш,щом ще се открехваш на Индийското.....

  9. #9
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Щеше да е нищо особено! Ама, ако беше само кълка! А тя, не стига че от домашна кокошка, ами и в канапенце! И съм сигурен, че е ощастливена! Ха наздраве, днес не съм на работа. Аз нямам кълка и пегнах на грил тигана едно филенце. Доматите мязат на истински.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  10. #10
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Няма да готвиш, няма да сипваш! Само акъл ще даваш, и ще разказваш лакардии!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

 

 
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •