Цитат Първоначално публикувано от Vertex Виж публикацията
.... Не виждам защо трябва да се заяждаш вместо да удариш една ръка ако знаеш.Нали форума е за да си помагаме. Прочетох хиляда мнения за хранене със захар, но не точно това ме интересува. Не виждам какво лошо има да попитам за нещо, на което за да намеря отговора трябва да си загубя целия ден и я го намеря, я не.
Не се заяждам, просто плявата във форума нарасна драстично, а това отказа доста от знаещите да пишат и споделят тук. А както става ясно и от някои други коментари, въпросите ти са дъвкани многократно.

Относно медения сироп - както valaz спомена има опасност от нападение, а уважаемият jordanov споменава за условията, които го предизвикват. Ще избегнеш нападение, ако дадеш сиропа привечер като захлади при намален или спрян летеж. Действаш бързо и прецизно - без да окапваш по кошера и таблата и хубаво затваряш хранилката. Можеш и да стесниш входовете на кошерите, които подхранваш с меден сироп. През нощта сиропът ще е вдигнат.

Аз давам меден сироп след като измия центрофугата и съдовете, които съм позвал при ваденето на меда. Толкова от мен. Пиши какво си направил.