Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 385

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    До колкото знам алкохол и лекарства са несъвместими. Моето мнение е, че ракията неотрализира алергозана, но понеже неотрализира и пчелната отрова, се създава впечатление, че тази комбинация действа. В случая файда от алергозана няма! Това е само предположене!
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от IVO_3 Виж публикацията
    До колкото знам алкохол и лекарства са несъвместими. Моето мнение е, че ракията неотрализира алергозана, но понеже неотрализира и пчелната отрова, се създава впечатление, че тази комбинация действа. В случая файда от алергозана няма! Това е само предположене!
    Не мисля по вероятно е действието да се усили а не да се неутрализира. И алергозана и алкохола са с подобно действие а по принцип алкохола усилва действието на някой медикаменти. Ангел е прав без де чета упътването не бих пробвал и двете (предполагам че при хора с някакви здравословни проблеми и определена възраст това може да навреди).

Но това са си мой мисли непроверени и непретендиращи за достоверност но алкохол и лекарства трябва да се избягват.
    Само алкохол за ухапване съм пробвал и имаше резултат но аз по принцип се подувам малко.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •