Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 39

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    09.10.2010
    Пчеларски район
    1. общ. Левски и 2. общ. Роман
    Цитат Първоначално публикувано от Петко Станчев Виж публикацията
    Гоше,на 2см имам под път и над път.2см не е ли малко,от гледна точка на здравина и термоизолация?Примерно семейство на 7-8 рамки,може ли да зимува в такъв корпус от 2 см дебелина?
    Според мен 2см. е удачен ако се вгражда в дървен скелет, т.е. само изолационни функции да изпълнява. За нуклеус (само от XPS) на стандартна рамка ДБ му куца здравината(личен опит). Трябва много, много да се пази. И евтиното да не излезе скъпо...накрая. Моите нуклеуси са от 4см. XPS.
    Предпочитам да пия от извора.

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Странно ми е да е свършил тоя за който писах , цяла зима взимам по 10 броя на две три седмици и по толкова им намалят бройката в склада .Четири сантиметровия е към 6 лева и ми казваха , че стои от доста време а 3см. 4,80 за лист . Ако решиш пробвай с това наименование което ти писах в предния пост (при някой касиерки ми се налагаше да обяснявам по няколко пъти какво искам). Според мен два сантиметра е прекалено тънко и много паянтаво , и трябва много да се внимава да не го бутнеш .

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Cvetomir Виж публикацията
    Странно ми е да е свършил тоя за който писах , цяла зима взимам по 10 броя на две три седмици и по толкова им намалят бройката в склада .Четири сантиметровия е към 6 лева и ми казваха , че стои от доста време а 3см. 4,80 за лист . Ако решиш пробвай с това наименование което ти писах в предния пост (при някой касиерки ми се налагаше да обяснявам по няколко пъти какво искам). Според мен два сантиметра е прекалено тънко и много паянтаво , и трябва много да се внимава да не го бутнеш .
    Проверих направо в складовото помещение и говорих с момчетата там,няма нищо освен син фибран.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    20160917_185026.jpg
    С една боя отвън става вечен. Доставят го след поръчка. Успех!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Здравейте.Магазин "Лега "са го затворили, има ли друг, където да предлагат апиинверт и апифонда?

Наблюдател
    Регистриран
    20.03.2016
    Пчеларски район
    Смолян
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    20160917_185026.jpg
    С една боя отвън става вечен. Доставят го след поръчка. Успех!
    Здравейте колеги, Моля да споделите каква боя ползвате за фибрана. Тази която е на Нинахим на водна основа "за кошери" става ли?
    Поздрави и хубав ден

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Става, аз използвам точно тази. Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас

Аз ползвах това, защото беше бонус от друга дийност.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Cvetomir Виж публикацията
    Благодарности на Цветомир,върнах се в Деплан,за да попитам отново и се оказа,че или от нехайство или от не знам кво си...имало 4 см дебелина стиродур на 6.5лв бройката.3см няма.

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Да попитам дали някой в региона е намерил добър алтернативен материал на 3см. Започвам търсене може и от други градове .

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •