Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
Чети повече, мисли повече, пиши по-малко!
Благодаря за напътствията.Ще ми препоръчаш ли собствените си съчинения за изучаване? Докарах го до там да ме цензурират и да ограничават правото на израз."Какво става когато маймуната се качи на палмата?" Африканска гатанка. Лъсва и' голия г-з. Когато се почувства някой издигнат на високо не е зле да се сеща за това.Та това за съветите ти. Благодаря!
Ами то ръчичките не бяха ли за това да си покажеш отношението без да даваш обяснения. Защо това ? Защо онова? Не ти харесва моята ръчичка ? Ами на мене не ми харесва , че размиваш с празни приказки същината на проблема.Колко мислиш ме интересува, че някъде също се тровят? От това при нас, какво ще се промени? Някъде ги тровят, значи не сме само ние. Дай и нас да тровят. Е, това не ми харесва! И колкото и пъти да го повториш , толкова ръчички с увиснало пръстче ще ти дам.
А Дони не го бъркай.С него си имаме приказка още преди да си мислил за форум. Човекът ми е дал своите аргументи. За което съм му благодарен. Когато се запозная с тях ще коментирам. Възможно е и да не е открито при такъв цензор в какъвто се вживяваш.
Я, като си толкова на ти с материала ми кажи, защо организацията в която се вживяваш не направи една петиция и не потърси подкрепа и от европейски сродни пчеларски и еко организации?Нали си една глава над обикновените пчелари.