Първоначално публикувано от ch.atanasov Горките ние.Такъв убеден русофил, къде си се спотайвал до сега. Не съм сляп русофил, но се дразня като се отричат фундаментални истини.
да допълня цар освободител( отмяна на крепостничеството а в България това прозвище се свързва най-вече с победата му в гореизложеното)
Първоначално публикувано от andrian13 Не съм сляп русофил, но се дразня като се отричат фундаментални истини. Приятельо, не съм казал, че си сляп, а за истината знаем-всеки си я вижда според знанията и мирогледа.
Първоначално публикувано от andrian13 Не съм сляп русофил, но се дразня като се отричат фундаментални истини. Не каза кои страни е окупирала Русия. Само тази част ли ти убягва от фундаменталните истини.
Първоначално публикувано от andrian13 Не съм сляп русофил, но се дразня като се отричат фундаментални истини. Всяка империя окупира държавите за да им изсмуква ресурсите и да се възползва от тях, само Русия хвърля пари да ги окупира така че окупираните да имат полза. Ти чуваш ли се.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума