Точно казано. Безапелационно. Браво
Точно казано. Безапелационно. Браво
Жалко, че не си русофил.Остава да си един /кой знае/ българин, който не си знае историята.В пост №428 има карта, отговори си защо България не е в тези граници.За да не си мориш акъла, а и автора на тези думи ще ти кажа :Великите сили да не са луди да пуснат Руската империя на средиземно море.Знам, че думите ми отиват напразно, но чак ми става болно, като виждам как някои не искат да си отворят очите за истината.
Да а в Мексико е страшна мизерия, и нарко картелите владеят държавата, не са по добре от нито една държава в сферата на влияние на Русия.
че, нали и България е американска колония вече 26 години?!?... а, тия дето си ги изброил, стой и гледай как ще почнат да гърмят, като крушки в следващите няколко години... цифри на екрана значат все по-малко с всеки изминал ден... въпроса е кой има повече физически ресурси и по-голяма сабя
и ''сабята'', за която говоря е друга... леко я размахаха в Сирия, рекламна кампания, раз'ираш ли... да го кажем по друг начин: имат ''техническата'' възможност да се справят с проблема
доколкото знам Тексас и Калифорния са анексирани от САЩ от Мексико
Че Русия коя държава е окупирала ??? Мой приятели често ходят в Мексико.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))