Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 45 от 87 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 441 до 450 от общо 861
    Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Точно казано. Безапелационно. Браво

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Ако можеш да ми дадеш пример за една държава, която е в зоната на влияние на САЩ или е техен съюзник и народа там да мизерува. Аз се сещам за Япония, Германия, Ю. Корея, Канада. После ми кажи една държава която е в зоната на влияние на Русия и хората да живеят много добре. Примерно Беларус, Чечня, С. Корея, България.

А за това колко и е дълга сабята на Русия само ще ти кажа, че Габон и Ботсвана изпревариха Русия по БВП на глава от населението. Това е официална статистика.
    http://www.faktor.bg/novini/svjat/69...n-produkt.html
    Ми сещам се за Мексико най-близо .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията

.. Не съм ''русофил'', ама като се поогледаме, само Русия има достатъчно голяма сабя, за да отсече главата на тази змия и да оттърве целия свят от изтребление.
    Жалко, че не си русофил.Остава да си един /кой знае/ българин, който не си знае историята.В пост №428 има карта, отговори си защо България не е в тези граници.За да не си мориш акъла, а и автора на тези думи ще ти кажа :Великите сили да не са луди да пуснат Руската империя на средиземно море.Знам, че думите ми отиват напразно, но чак ми става болно, като виждам как някои не искат да си отворят очите за истината.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от andrian13 Виж публикацията
    Ми сещам се за Мексико най-близо .
    Какво за Мексико? Какво лошо са им сторили? Освен че изнасят заводи в Мексико, пълнят им курортите, милиони мексиканци са преминали през границата и работят нелегално в САЩ и пращат валута в родината си. Испанският е втори език в южните щати.

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Да а в Мексико е страшна мизерия, и нарко картелите владеят държавата, не са по добре от нито една държава в сферата на влияние на Русия.

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Ако можеш да ми дадеш пример за една държава, която е в зоната на влияние на САЩ или е техен съюзник и народа там да мизерува. Аз се сещам за Япония, Германия, Ю. Корея, Канада. После ми кажи една държава която е в зоната на влияние на Русия и хората да живеят много добре. Примерно Беларус, Чечня, С. Корея, България.

А за това колко и е дълга сабята на Русия само ще ти кажа, че Габон и Ботсвана изпревариха Русия по БВП на глава от населението. Това е официална статистика.
    http://www.faktor.bg/novini/svjat/69...n-produkt.html
    че, нали и България е американска колония вече 26 години?!?... а, тия дето си ги изброил, стой и гледай как ще почнат да гърмят, като крушки в следващите няколко години... цифри на екрана значат все по-малко с всеки изминал ден... въпроса е кой има повече физически ресурси и по-голяма сабя

и ''сабята'', за която говоря е друга... леко я размахаха в Сирия, рекламна кампания, раз'ираш ли... да го кажем по друг начин: имат ''техническата'' възможност да се справят с проблема

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от andrian13 Виж публикацията
    Да а в Мексико е страшна мизерия, и нарко картелите владеят държавата, не са по добре от нито една държава в сферата на влияние на Русия.
    И как точно САЩ е виновен на Мексико? Да са ги окупирали? Да са им наложили ембарго, да са им правили гладомор и да са избили милиони? Всъщност ти бил ли си в Мексико да я видиш тая мизерия и кой е виновен ако я има или просто така по филмите за Зоро.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    доколкото знам Тексас и Калифорния са анексирани от САЩ от Мексико

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Че Русия коя държава е окупирала ??? Мой приятели често ходят в Мексико.

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    И как точно САЩ е виновен на Мексико? Да са ги окупирали? Да са им наложили ембарго, да са им правили гладомор и да са избили милиони? Всъщност ти бил ли си в Мексико да я видиш тая мизерия и кой е виновен ако я има или просто така по филмите за Зоро.
    ти сериозно ли питаш?!
    видя ли статията, която пуснах?... през 1846 са първите ''търговски взаимоотношения'' между двете държави

Страница 45 от 87 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •