Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 210

Тема: 6.3

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Валко е като надут балон. Една тънка карфица и Буууум и си нищо. Ама нека го оставим да се надува.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Краско Виж публикацията
    Валко е като надут балон. Една тънка карфица и Буууум и си нищо. Ама нека го оставим да се надува.
    Дай разяснение , че не те разбрах .

Потребител
    Регистриран
    14.12.2014
    Пчеларски район
    с. Градец, община Костинброд
    http://www.fermer.bg/files/2/merged_dokument_492.pdf

Проекто-наредба по 6.3.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    За мярка 6-3 .Имота в който са пчелите е моя собственост ,а пчелина е Рег. на дъщеря ми.Трябва да имам дългосрочен договор за наем с нея които да е нот. заверен и вписан в съда по местонахождение на пчелина.Та въпросът ми е следният.Може ли кмета на селото да завери дог. за наем и трябва ли в договора да се пише за каква сума се отдава на месец или може да е безвъзмезден, тоест да не се плаща наем.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    За мярка 6-3 .Имота в който са пчелите е моя собственост ,а пчелина е Рег. на дъщеря ми.Трябва да имам дългосрочен договор за наем с нея които да е нот. заверен и вписан в съда по местонахождение на пчелина.Та въпросът ми е следният.Може ли кмета на селото да завери дог. за наем и трябва ли в договора да се пише за каква сума се отдава на месец или може да е безвъзмезден, тоест да не се плаща наем.
    Нотариално заверен означава заверен от нотариус, който вписва договора в Службата по вписвания.
    Working....

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Батка, в договора пиши, че ти го отдава с/у това да се грижиш за него "с грижата на добър стопанин" БЕЗ НАЕМ. Ако плащаш наем, после тя трябва да го декларира и да се плати данък. От сумата се приспадат 10% признати разходи, и в/у остатъка се плащат 10% данък.

Поздрави, Г. Георгиев

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Никой, нищо не коментира за “расизма“ с 10 точки предимство на “био“ пройзводители.......

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Никой, нищо не коментира за “расизма“ с 10 точки предимство на “био“ пройзводители.......
    Много точно попадение.
    Чудесно знаят че при такъв бюджет и такъв интерес тези 10 точки ще са решаващи. Повечето био пчелари са и в планински райони и хоп още 10 точки. ЗА ТОЕА СА ТЕЗИ ОБЩЕСТВЕНИ ОБСЪЖДАНИЯ. ПИШЕТЕ. АКО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НЕ ВИ Е ЗАЩИТИЛА ИНТЕРЕСА ТО В ТАЗИ ФАЗА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ ДА ОБЕДИНЯВА ОКОЛО СЕБЕ СИ ГРУПИ И Т.Н.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Много точно попадение.
    Чудесно знаят че при такъв бюджет и такъв интерес тези 10 точки ще са решаващи. Повечето био пчелари са и в планински райони и хоп още 10 точки. ЗА ТОЕА СА ТЕЗИ ОБЩЕСТВЕНИ ОБСЪЖДАНИЯ. ПИШЕТЕ. АКО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НЕ ВИ Е ЗАЩИТИЛА ИНТЕРЕСА ТО В ТАЗИ ФАЗА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ ДА ОБЕДИНЯВА ОКОЛО СЕБЕ СИ ГРУПИ И Т.Н.
    Къде да пишем, и къде да си даваме предложенията? Ако не е тайна.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Къде да пишем, и къде да си даваме предложенията? Ако не е тайна.
    До МЗХ относно ........която е в процес на обществено обсъждане.

За наредбата за пръсканията подадох дори лично в министерството но пак така го бях фомулирал.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •