Да
Не
Пет пари не давам
Авторът на темата е гъз - мразя го
Първоначално публикувано от solaris60 Аз......отговарям............попра вям..........не бъркаш..........страната на чудесата е.....Няма...... устоя......... Предполагам....разбра..........в сичко.... каза......до тук? Сподели от къде си, белким ти дойдем на гости и ни светнеш в българската граматика.
Първоначално публикувано от kuline Сподели от къде си, белким ти дойдем на гости и ни светнеш в българската граматика. Това като заплаха ли да го приемам или като поредния недомислен твой пост?
Първоначално публикувано от solaris60 Това като заплаха ли да го приемам или като поредния(ЗАПЕТАЯ)недомисле н(ЗАПЕТАЯ) твой пост? Ти, нима се плашиш от пчелари?
Малко се съмнявам в поправката ти, но след като мислиш, че е така - нека да е така. А мислиш ли, че ме е страх от нещо? И хайде, че ми писна от заяжданията ти.
Първоначално публикувано от solaris60 А мислиш ли, че ме е страх от нещо? И хайде, че ми писна от заяжданията ти. Безстрашни хора няма. Всеки си има страх за нещо. Не се заяждам, просто съм твой последовател, отчасти.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума