Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Съгласни ли сте с предложението в темата?

Гласували
62. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

54 87.10%
  • Не

5 8.06%
  • Пет пари не давам

1 1.61%
  • Авторът на темата е гъз - мразя го

2 3.23%
Резултати от 1 до 10 от общо 42

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Темата е добра и идеята е добра. Готов съм да я реализирам на секундата и да създам още един раздел във форума. Въпросът е кой ще свърши останалата работа? Та тя е КОЛОСАЛНА !!! Та от тази гледна точка аз съм силно скептичен към идеи от типа "Аз давам акъла, но нека някой друг да свърши работата".

С две думи - ако има кандидати, склонии да работят по оформянето на този раздел и по запълването му с чиста информация, аз съм готов да ги подкрепя. Дори мога да им дам модераторски права върху този раздел, за да си вършат по-добре работата и да почистват постингите на дежурните спамаджии, които с кеф ще серат на метеното.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Темата е добра и идеята е добра. Готов съм да я реализирам на секундата и да създам още един раздел във форума. Въпросът е кой ще свърши останалата работа? Та тя е КОЛОСАЛНА !!! Та от тази гледна точка аз съм силно скептичен към идеи от типа "Аз давам акъла, но нека някой друг да свърши работата".

С две думи - ако има кандидати, склонии да работят по оформянето на този раздел и по запълването му с чиста информация, аз съм готов да ги подкрепя. Дори мога да им дам модераторски права върху този раздел, за да си вършат по-добре работата и да почистват постингите на дежурните спамаджии, които с кеф ще серат на метеното.
    Двоумя се - дали да подреждам или да....... Да, Матеев отдавна каза, че такива права няма да ми даде никога. Жалко. Явно само ще .....

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    И да довърша...
    ...
    Корчев, аз лично хем се мъча да те подкрепя, хем не ми идва ! Това твоето ми прилича на предварителни избори и когато ти казват: ДА, ти започваш да ангажираш други хора, да им търсиш кусури.За тегавия (не бих ползвал тази дума) интернет не отговаря никой в този форум ! Ако си получил нещо от Матеев на ЛС и го коментираш на глас,то ние как да разберем ???? А бе , я си карай наместничеството на Пепелина и не се впрягай много ! Живота е кратък, а енциклопедиите са мнооого животи !!!!!
    Този пост е редактиран от scutellator; 18.03.2016 в 10:37.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Матеев, ти сериозно ли?
    аз съм силно скептичен към идеи от типа "Аз давам акъла, но нека някой друг да свърши работата".
    Ти как си избираш модератори? Само да кажа, това не е първия форум във вселената...

И някак, не може да се довериш на някого да ти е общински представител, а да се съмняваш какво ще ти помага във форума...

С моите извинения, куца ти корпоративния пчеларски мениджмънт.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Аз съм за, тази енциклопедия ще е най уникалната, най точната, най обширната, най интересната и най посещаваната (има хора който ще се погрижат за това).
    Пример- поилка за пчели
    И от тук се почва от какъв материал къде да е разположена спрямо Ин и Ян енергийте и т.н. а послеееее
    с каква вода чешмяна ли ,дъждовна ли , от сондата ли , светена ли (то среброто е антисептик) пък после със сол ли или не ама с каква сол хималайска каква ли и т.н. Просто Бижо Бижев, Любен Радоев и другите класици ще бъдат засенчени.
    И накрая ако пойлката бъде съобразена с всички полезни мнения и има претенции за изчерпателност то любитела пчелар четейки ще се зачуди дали не трябва да си направи и тест за интелигентност преди да продължи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •