Само не разбрах това третиране с ОК с фогъра го правите сега на пролет или го правите есента.
Само не разбрах това третиране с ОК с фогъра го правите сега на пролет или го правите есента.
Придържай се към инструкцийте за упортреба на производителя, тъй като не всички модели са пригодени, за работа с оксалова киселина. Не споменаваш производителя. На Анел фогъра, категорично не става за работа с ОК, руският Варомор си има рецепта с ОК и тимол в равни количества по 15г. в 100 мл спирт и след всяко третиране се промива с дестилирана вода, за да се избегне кристализацията, за сръбският нямам личен опит. Ако си доволен от досегашните третирания, не виждам смисъл да ги променяш, зависи и от това с кой модел кошери работиш, макар, че се твърди, че ОК приложена по този начин е ефективен метод, аз не съм сигурна, че е съвсем така. Две годи третирахме само с фогър, по различни рецепти с и без ОК, с модела на Анел и с руският, но от прилагането на BeeVitdl Hive Clean резултатите са много по-добри.
Mоят Фогър е от немския вариант.Закупил съм го от/ renyshoney.eu./-Райна Петрова.От 2 год. го имам,и не си спомням производителя му.За това питам.Работя с ЛР.кошери.
DSC04119.JPGАко и твоя е такъв, не те съветвам да го използваш с ОК, нашият след два ремонта още в гаранция и неизползване на ОК, освен при последното третиране след втория ремонт, завърши в този вид, след като на мъжа ми му писна, да си губи времето в опити да третира. Това е фогър за третиране в земеделието предимно с пестициди и други препарати за овошки и зеленчуци. То не беше дюза, не беше помпа и накрая обвинения от Рени, че едва ли не сме некомпетентни да го използваме, както и да пълен буклук, особено за високата си цена.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))