Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 64 от 107 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 631 до 640 от общо 1063
    Наблюдател
    Регистриран
    02.12.2010
    Само не разбрах това третиране с ОК с фогъра го правите сега на пролет или го правите есента.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от pamo Виж публикацията
    АЗ ТРЕТИРАМ С ФОГЪР СЕГА ТАКА: 35 ГР ОК СЕ РАЗТВАРЯ В 500МЛ ДЕСТИЛИРАНА ВОДА. ЗА 1 КОШЕР НАТИСКАМЕ ПОМПАТА 3 ПЪТИ ДОКРАЙ. РАЗТВОРА СТИГА ЗА 50 КОШЕРА. ТРЕТИРА СЕ 3 ПЪТИ ПРЕЗ 7 ДНИ.
    По какви критерии определяте дозата на един кошер?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    По какви критерии определяте дозата на един кошер?
    Силата на семейството.....колко междини заема.....

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Силата на семейството.....колко междини заема.....
    Ако правилно съм те разбрал, това е въпрос на индивидуална преценка за всеки кошер, а някаква твърда дозировка?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ако правилно съм те разбрал, това е въпрос на индивидуална преценка за всеки кошер, а някаква твърда дозировка?
    Избягвам да третирам много, и при мен важи индивидуалната преценка. За твърда дозировка да каже някой дето има опит с повече третирания. А дозировките ги има дадени в инструкцийте за употреба. Освен когато сами си приготвяме препаратите......

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от pamo Виж публикацията
    АЗ ТРЕТИРАМ С ФОГЪР СЕГА ТАКА: 35 ГР ОК СЕ РАЗТВАРЯ В 500МЛ ДЕСТИЛИРАНА ВОДА. ЗА 1 КОШЕР НАТИСКАМЕ ПОМПАТА 3 ПЪТИ ДОКРАЙ. РАЗТВОРА СТИГА ЗА 50 КОШЕРА. ТРЕТИРА СЕ 3 ПЪТИ ПРЕЗ 7 ДНИ.
    Други колеги,ще се включат ли с други рецепти за третиране с Фогър.

Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Град Правец
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Други колеги,ще се включат ли с други рецепти за третиране с Фогър.
    Придържай се към инструкцийте за упортреба на производителя, тъй като не всички модели са пригодени, за работа с оксалова киселина. Не споменаваш производителя. На Анел фогъра, категорично не става за работа с ОК, руският Варомор си има рецепта с ОК и тимол в равни количества по 15г. в 100 мл спирт и след всяко третиране се промива с дестилирана вода, за да се избегне кристализацията, за сръбският нямам личен опит. Ако си доволен от досегашните третирания, не виждам смисъл да ги променяш, зависи и от това с кой модел кошери работиш, макар, че се твърди, че ОК приложена по този начин е ефективен метод, аз не съм сигурна, че е съвсем така. Две годи третирахме само с фогър, по различни рецепти с и без ОК, с модела на Анел и с руският, но от прилагането на BeeVitdl Hive Clean резултатите са много по-добри.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Silvia Виж публикацията
    Две годи третирахме само с фогър, по различни рецепти с и без ОК, с модела на Анел и с руският, но от прилагането на BeeVitdl Hive Clean резултатите са много по-добри.
    Как правите контролния тест?

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Mоят Фогър е от немския вариант.Закупил съм го от/ renyshoney.eu./-Райна Петрова.От 2 год. го имам,и не си спомням производителя му.За това питам.Работя с ЛР.кошери.

Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Град Правец
    DSC04119.JPG
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Mоят Фогър е от немския вариант.Закупил съм го от/ renyshoney.eu./-Райна Петрова.От 2 год. го имам,и не си спомням производителя му.За това питам.Работя с ЛР.кошери.
    Ако и твоя е такъв, не те съветвам да го използваш с ОК, нашият след два ремонта още в гаранция и неизползване на ОК, освен при последното третиране след втория ремонт, завърши в този вид, след като на мъжа ми му писна, да си губи времето в опити да третира. Това е фогър за третиране в земеделието предимно с пестициди и други препарати за овошки и зеленчуци. То не беше дюза, не беше помпа и накрая обвинения от Рени, че едва ли не сме некомпетентни да го използваме, както и да пълен буклук, особено за високата си цена.

Страница 64 от 107 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •