Сега разговарях с един от арендаторите на Ломското поле.
Каза ми, че след седмица най-много започва да пръска рапицата и житата.Пръскането ще е наземно, просто изчаква за сега да просъхне малко почвата.
Аз не мисля, че ще имаме проблем сега..., при този цъфтеж на овошките - просто няма какво да търсят пчелите на полето.
Почти приключих с работата 70 рамки има да скова, боядисвам и чакам да започва работа с пчелите
Нужния инвентар за годината е на лице. Чакам да пристигне ваната за разпечатване от Стохи че се измъчих в тези тави миналата година.
И пожелавам на всички ни да има много мед![]()
Стохи правят ли само вани за разпечатване и на какви пари? В сайта им не фигурират като артикул. И на нас ни предстои закупуване.
Ето още какво направих от палета.
Чекмеджетата за прашеца и преградна дъска да пробвам няколко кошера на 9 рамки да видя как ще се представят.
От 1 дъска от пале става 1 чекмедже и от втора дъска става преградна по 10 ст. излиза, ама трудно се намират чамови палета.
Има малко грозно където са били пироните, но дано няма такива претенциозни пчели.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))