Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Няма никакво значение значение за кой точно ти или аз или Дамян ще гласуваме. Ако искаш гласувай и за Йоло Денев. Важното е гласа ти да е действителен и да се създаде надкритична маса от такива гласове, за да се обезсмисли ролята на купения, етническия и корпоративния вот. Защото да купиш 200 гласа и те да са от значение е едно, а да се налага да купуваш 20000 гласа вече е съвсем друго! Това е смисъла от задължителното гласуване - да не се допуска партии като тия на Дудука и ДПС да играят балансьор в парламента и с техните гласове да се решават важните за държавата неща. Толкова ли не можете да го проумеете това???
Виж, Йоло Денев ме кефи: http://www.vbox7.com/play:bc078cc5

Иначе за другото разбрах напълно:

На крив парламент балансьора му пречи.
На криво правосъди нещо друго.
На крива полиция още по-друго.

Само на шуробаджинащината по обществените поръчки нищо не и пречи.

Не съм сигурен, че всичките тия кривини ще се оправят с гласуване.
И само две партии да останат в парламента, пак ще има задкулисни сделки и тогава пък ще се оправдават с липсата на балансьори.

Като им пречат ДПС и Атака, защо комунистите играха с-у ГЕРБ с костинбродската афера?
Защо Борисов дава обещания на Първанов, че нямало да закача Станишев?
Ако Борисов не беше давал подобни обещания /чест му прави че е откровен и си признава и грешките и обещанията/,
щях да гласувам за ГЕРБ, а сега остава само Дудука.
При това аз не гласувах, не мисля и да гласувам.
Щом Гарван Гарвану око не вади, за мен е без значение колко ще бъдат гарваните /партиите/ в парламента.

Има причина хората да не гласуват. Вместо да се отстрани тази причина, те ни задължават.
Е това не ми харесва. Не че някой го интересува.