Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ако така или иначе трябва да се ядат лайна и нищо друго, по-добре е да избереш най-малко противното лайно. Иначе има опасност да ядеш най-миризливото лайно, при това не само ти, но и всички твои колеги и приятели.

Тоест дори и когато избора е само между лайна, ПАК Е ПО-ДОБРЕ ДА ГО НАПРАВИШ ТОЗИ ИЗБОР.
    Не съм съгласен.
    А мога и да направя избор да отида в друго заведение където в менюто има пържоли.
    Ти сам каза че пазарната икономка изхвърля всичко което не е конкурентноспособно.Не знам защо нашето заведение което предлага само лайна за народа и пържоли за големците защо още не го е изхвърлила пазарната кономика.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Не съм съгласен. А мога и да направя избор да отида в друго заведение където в менюто има пържоли......
    Да, но там в другото стадо ти ще си ЧЕРНАТА ОВЦА. Никога няма да бъдеш признат като тяхна си овца.

Хрумна ми една класификация на овцете, която е правилна, но не касае точно тебе. Дано не се обидиш:

1. Овце, които покорно блеят, дори и тогава, когато ги водят в кланницата.
    2. Овце, които покорно блеят, но в мислите си не са съгласни с овчето си положение.
    3. Овце, които отказват да блеят покорно, и не се страхуват да блеят както си искат.
    4. Овце, които отказват да блеят покорно, и които се опитват да привлекат и други овце за съвместно блеене срещу овчаря.
    5. Овце, които дори нападат овчаря, с риск да бъдат изпратени в кланицата.
    6. Овце, които нападат овчаря, и дори го побеждават в собствената му игра. Крайният резултат пак е кланица, но това са подробности.

От цялата класификация само овцете по т. 1 не ходят на избори. Интересно е кой от пчеларите в коя точка се самоопределя.

Автор
    Регистриран
    08.07.2014
    Пчеларски район
    Трънско
    Малко са 50лв! Имам приятели и познати, които са абсолютно безхаберни по политически въпроси, но не спират да мрънкат, когато си блъскат колите в дупките по пътищата, някой ги обира, малки са им заплатите или водят абсурдни дела в съда.
    Тези 50 лв са малко, но поне са добро начало. Нещо като ключ, който да светне лампа в главите за онези, които си въобразяват, че живота в едно общество може да мине без минимална политическа осведоменост и ангажираност.
    После мрънкане за цената на винетките, пардон - меда!
    Христо Йорданов

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    Най-бедната държава сме, а с най-големи субсидии за партиите на глас. При задължително гласуване, ще се вдигне законната кражба от народа към партиите. Интересно, как ще накажат българите в чужбина при не гласуване? И защо трябва да има субсидии за партиите? Изчезващ вид ли са? А за пчелите няма субсидии...

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от динев Виж публикацията
    И защо трябва да има субсидии за партиите? Изчезващ вид ли са? А за пчелите няма субсидии...
    За партиите трябва да има субсидии, защото една партия за да се издържа има два начина:
    1. От субсидии
    2. От пари дадени от мафиоти в бели якички на които после ще си им длъжник.

Така ако се махнат субсидиите ще останат единствено партиите създадени с пари от мафиотите или директно създадени от същите тези мафиоти. Няма да има дори и теоретична възможност за създаване на независима от мафията партия.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    За партиите трябва да има субсидии, защото една партия за да се издържа има два начина:
    1. От субсидии
    2. От пари дадени от мафиоти в бели якички на които после ще си им длъжник.

Така ако се махнат субсидиите ще останат единствено партиите създадени с пари от мафиотите или директно създадени от същите тези мафиоти. Няма да има дори и теоретична възможност за създаване на независима от мафията партия.
    Те и циганите това казват:"Ако не ми давате, ще крадем."

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от динев Виж публикацията
    Те и циганите това казват:"Ако не ми давате, ще крадем."
    И партиите като циганите крадат, независимо дали им дават или не. Със субсидията поне нямат моралното право да го правят.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Да, но там в другото стадо ти ще си ЧЕРНАТА ОВЦА. Никога няма да бъдеш признат като тяхна си овца.

Хрумна ми една класификация на овцете, която е правилна, но не касае точно тебе. Дано не се обидиш:

2. Овце, които покорно блеят, но в мислите си не са съгласни с овчето си положение.
    3. Овце, които отказват да блеят покорно, и не се страхуват да блеят както си искат.
    4. Овце, които отказват да блеят покорно, и които се опитват да привлекат и други овце за съвместно блеене срещу овчаря.
    6. Овце, които нападат овчаря, и дори го побеждават в собствената му игра. Крайният резултат пак е кланица, но това са подробности.

От цялата класификация само овцете по т. 1 не ходят на избори. Интересно е кой от пчеларите в коя точка се самоопределя.
    Бил съм,вярно е черна овца си оставаш винаги.Но много от чернте овце са оценяни достойно според качествата които предлагат на овчаря.
    Не казвам че тук е най лошото място на света.Има си много предимства да живееш в България.Може би за нас би било по-добре да се сравняваме с близкия изток и с Афрка от колкото със западните държави.Така няма да чустваме толкова геноцида който се прилага към населението ни.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013

Овцете от т.5 и т.6, кога ходят принудително на избори? Преди да нападнат овчаря или след това?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •