Да приемам, привърженик съм на многопартийна ,демократична система на управление.Насилственото гласуване няма да промени нищо, защото пак ще се купуват гласове, освен това голяма част от гласуващите едва ли знаят за какво ще гласуват.За това съм против, а и ми се разминава с разбирането за демократичен избор.
Чанко задължително е да минаваш на зелено на светофара, що не ръгнеш на червено за да не ти се разминава с разбирането за демократичен избор. Избирай демократично по тротоара ли ще вървиш (задължително) или по осовата линия.
Напротив всеки задължителен пътен знак ти нарушава правата, но го спазваш
Аз, съм привърженик на платеното гласуване! Да! Защо да ни принуждават със закон, когато може да ни поощрят с мангизи? Който не иска да гласува доброволно- да взима парите! А, който иска да гласува- да не взима! Е, само хипотетично- колко от гласувалите ще взимат и колко не?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И как според теб трябва да се реализира на практика тази многопартийна ,демократична система на управление, ако всеки не каже кого предпочита? С теглене на жребий ли? Не ти ли минава през главата мисълта, че масовото негласуване отново води до диктатура, но не една личност или партия, а на олигархията? Че тя практически си купува властта? Или това те устройва и ти дава чувството за свобода?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Въпрос към всички които са, за задължително гласуване.
Гласували ли сте на всички избори досега?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))