Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 34 от 87 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 331 до 340 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Ами ти като повтаряш едно и също с какво си по-различен

Кой ограби КТБ
    С това, че не поддържам никоя партия и по този начин виждам некомпетентността, малоумието, алчността и ред други, да не ги изреждам, че няма да стигне вечерта от негативи на всички тях. А ти си обиден на едни и те са лошите, а всички останали некадърници са добри. Кой ограби КТБ - всички в купом. Като са виновни червените за ограбването и, тези като не са червени *що не вземат да ги шибнат в затвора, ами дремят? ХА отговори ми де? Защо няма един в затвора? И не за година две, а за много. Докато едните са на власт, но не са вкарали предните в затвора, нещата няма да се оправят. Трябва да им е ясно на власт имащите, че тези които дойдат след тях на власт ще им търсят отговорност и по този начин ще трябва да спазват някакъв ред в тази държава.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Нали си чувал приказката, че гарван гарвану око не вади?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Никакви емоции не ми избиват.Исках да чуя мненията на колегите.Добрият тон трябва да е за всички.
    Няма да влизам в обяснителен режим, много работа имам, изморен съм...
    Добрият тон е за всички! А темата е точно с цел да обсъждаме тези проблеми, но без обиди!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Много пъти, а и не само нея. Аз знам какво трябва, но уви. Няма как да се получи.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Тогава за кой гарван трябва да гласуваме задължително?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Добрият тон е за всички! А темата е точно с цел да обсъждаме тези проблеми, но без обиди!
    Абе като си изморен защо не лягаш да спиш? Ние ще се оправим. Ще си теглим по една и по някое време и ние ще си легнем. То има корави кратуни и докато не им начешеш рогата не кандисват.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Добре, приемам забележката.Можеше да обърнеш внимание и какво пише колегата, но щом си уморен--друг път.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Тогава за кой гарван трябва да гласуваме задължително?
    Жорж Ганчев щял да се пробва отново. Поне в парламента ще е забавно. Няма да пропусна парламентарен контрол!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако даде 50лв. за изборите, ще гласувам за него. Пък и шоуто ще е пълно.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    С това, че не поддържам никоя партия и по този начин виждам некомпетентността, малоумието, алчността и ред други, да не ги изреждам, че няма да стигне вечерта от негативи на всички тях. А ти си обиден на едни и те са лошите, а всички останали некадърници са добри. Кой ограби КТБ - всички в купом. Като са виновни червените за ограбването и, тези като не са червени *що не вземат да ги шибнат в затвора, ами дремят? ХА отговори ми де? Защо няма един в затвора? И не за година две, а за много. Докато едните са на власт, но не са вкарали предните в затвора, нещата няма да се оправят. Трябва да им е ясно на власт имащите, че тези които дойдат след тях на власт ще им търсят отговорност и по този начин ще трябва да спазват някакъв ред в тази държава.
    Само да ти кажа че като твърдиш че всички са еднакви ти сам се обезличаваш- няма как да са еднакви едните вече 70 години ограбват този народ, а другите тепърва искат да го правят. България винаги се е управлявала от бивши и бъдещи затворници. Тепърва ще виждаме осъдени политици. Досега всичко беше в ръцете на другарите как очакваш осъдени. Не ми се спори и не е въпроса с теб да се надговаряме. И как си мислиш че те сами ще си търсят отговорност, ако ние не им я потърсим.

Страница 34 от 87 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •