Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ти задавал ли си си въпроса: Как така? Бивша Югославия, я кръстосваха със Стелт и... възстановиха си инфраструктура и какво ли не, та са по-добре. Румъния-показен разстрел на Чаушеско(не ти знам възрастта, аз го гледах на живо по ТВ). Правят струват и... пак по-добре от нас. Къде е проблема? Нали дишаме един и същ въздух. Проблема е в "гените" (scutellator е спец по това) и за това са необходими по-радикални мерки, а това е първата стъпка.
    В Сърбия и в Румъния има ли задължително гласуване?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    В Сърбия и в Румъния има ли задължително гласуване?
    Отговори си сам,има ли необходимост, след като фактите са достатъчно показателни.
    Необходимо ли е да се сменя коча на стадото, след като и овцете, и стопанина са доволни от него.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Отговори си сам, след като фактите са достатъчно показателни.
    За какво има такива природно надарени умници във форума , па аз сам да питам и сам да си отговарям.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    За какво има такива природно надарени умници във форума , па аз сам да питам и сам да си отговарям.
    Ми, щото се стремиш, да отговаряш на въпроса с въпрос. Вникни, помисли, сподели и .. Иначе, каквото повикало, такова се и обадило.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ми, щото се стремиш, да отговаряш на въпроса с въпрос. Вникни, помисли, сподели и .. Иначе, каквото повикало такова се и обадило.
    В скоро време с теб ще си забравя доброто възпитание.Аз съм против задължителното гласуване.Пределно ми е ясно, че има подържници, исках да чуя аргументите им, не колко е умен кулине.Помня и Чаушеско и Тито, и времето.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    В скоро време с теб ще си забравя доброто възпитание.Аз съм против задължителното гласуване.Пределно ми е ясно, че има подържници, исках да чуя аргументите им, не колко е умен кулине.Помня и Чаушеско и Тито, и времето.
    Не го хокай kuline. Той е много печен пич, но от време на време се проявява като муха на конски задник.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Не го хокай kuline. Той е много печен пич, но от време на време се проявява като муха на конски задник.
    Изчервих се!
    Мразя да ме "подигат".
    Има една приказка: "Този, който те хвали, иска да мине отзади".
    Аз не я прилагам, ама от нея се опасявам.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Доброто възпитание???
    Да не е придала Богу дух ромката.
    Лошо, щом само спомени, без анализи и изводи.
    Щом си против задължителното гласуване - конституционно право.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Доброто възпитание???
    Да не е придала Богу дух ромката.
    Лошо, щом само спомени, без анализи и изводи.
    Щом си против задължителното гласуване - конституционно право.
    Всички разбраха, че си умен.Твоите анализи и изводи къде са?Конституционно право-- да надявам се,че там няма да мине тази изчекня.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Е как не разбрахте ! 20....... и вече не броя колко години ние си живеем по някакъв модел (аз не разбрах какъв,чий !?) ,но понеже никой не смее да каже ,че отиваме към дъното ,то вече е ясно ,че сме там ! Нооооо.... дъното се оказа двойно (нещо като дълбокото дъно в пчеларството) и сега ще трябва да си поделим "напредъка" ,така ,че всичките овце в кошарата ! А после ще си блееееем, ама овчарчето (не е Калитко ) вече ще си има друго поприще ,а стадото ще си подели успеха ,а ма не щото дотогава ще е останало нещо от него ! Ще гласувам ,като Слънчо ! Яд ме е за изгубените в гласуване дни , а и те можеха да са слънчеви ,ама !???

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •