Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 28 от 87 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 271 до 280 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Ами всеки си знае за него си как е бил преди и сега. Ония богопомазаните синове на партизани и активни борци със сигурност тогава са били по-добре. Но е факт и тука никакви лектори не играят, границите бяха охранявани не за да не влизат хора, а за да не бягат хора.
    А тия, дето сега влизат, защо веднага хукват през другата граница, а не искат да останат?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Потребител
    Регистриран
    22.05.2012
    Пчеларски район
    гр.Попово
    Аз имам предложение, в този форум да се забранят политически размисли, защото ще се изпокараме.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от siko13 Виж публикацията
    Аз имам предложение, в този форум да се забранят политически размисли, защото ще се изпокараме.
    Няма страшно, на нас не ни трябва политика, че да се изпокараме
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    А тия, дето сега влизат, защо веднага хукват през другата граница, а не искат да останат?
    Ами те имигрантите са като прелетните птици. Отиват там където е по хубаво за живеене.

“Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.”

/Виктор Суворов - "Освободителят"/

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Чухте ли новото постижение на Българската демокрация- задължително гласуване.За не гласуване-50лв. глоба.Евала, велики са.Това не е било и при соца.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
    Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
    Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.
    Я ми разясни, като закарат хората, като овце до урните, какво и как ще се оправи.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Я ми разясни, като закарат хората, като овце до урните, какво и как ще се оправи.
    Няма какво да ти разяснявам, щом ти не си убеден в това, едва ли аз, ще успея да ти променя мисленето. Последното е "присъдено" от природата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Няма какво да ти разяснявам, щом ти не си убеден в това, едва ли аз, ще успея да ти променя мисленето. Последното е "присъдено" от природата.
    Да прирдно съм ограничен, но ти като голям умник опитай да обясниш.За да го прокарат , значи ГЕРБ пак ще са на власт.При независима съдебна власт и трето правителство на ГЕРБ , къде е разликата и къде е промяната.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да прирдно съм ограничен, но ти като гоялям умник опитай да обясниш.За да го прокарат , значи ГЕРБ пак ще са на власт.При независима съдебна власт и трето правителство на ГЕРБ , къде е разликата и къде е промяната.
    Не съм най-големия фен на ГЕРБ, ако не си го разбрал, но това решение е добро. Така българския гражданин ще бъде по-добре представен и ще има по-голяма стабилност.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 28 от 87 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •