Аз имам предложение, в този форум да се забранят политически размисли, защото ще се изпокараме.![]()
Ами те имигрантите са като прелетните птици. Отиват там където е по хубаво за живеене.
“Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.”
/Виктор Суворов - "Освободителят"/
Чухте ли новото постижение на Българската демокрация- задължително гласуване.За не гласуване-50лв. глоба.Евала, велики са.Това не е било и при соца.
Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))