Така е...,
но пък как да си обясним факта, че в много случаи пчелите пият вода от локви, заблатени резервоари и т.н.
Дали пък ние Пчеларите не можем да им предоставим необходимите минерали и други съставки, които са им нужни за да живеят?
И дали точно в някои мръсни за нас физиологични образования не намират това, което им е нужно., а ние няма как да знаем и няма как да им го предоставим.
Така е колега.
Те Пчелите си знаят работата..
На 800м. по въздух от моя пчелин се намира Бирена фабрика..., ако носеха бира, а не прашец и нектар- може би щеше да съм по-доволен, да..ама Не...-това в кръга на шегата.
Ние сме длъжни да им предоставим максимално уютни жилища и условия за работа, пък те да решават какво ще посещават.
Какъв е този пусти мерак все да чоплите на котето задника?Каква цел имам да те лъжа? Казах ти, че съм в природата, какви резервоари, какви 5 лева? Какви минерали ще търсят там където все искаш да ги пращаш? Пчелите предимно посещават такива места за да си набавят сол. А аз не съм от най - простите за да не се сещам да им набавям този елемент. Затова, че моите пчели не търсят "образования".
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))