Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 91 от 311 ПърваПърва ... 41818990919293101141191 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 901 до 910 от общо 3101
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Спокойното отделяне също е важно,като спокойното хранене..но да не забравяме,че си Габровец може и със стиснати зъби.....
    То като се знае колко са стиснати габровци би трябвало изобщо да не .... то това си е чиста загуба.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Един габровец отива до съседа си и му казва:
    - Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове.
    - Да.
    - Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата.

- Как са произлезли гущерите?
    - Един габровец започнал да отглежда крокодил...

Габровец телефонирал на приятел.
    - Свободен ли си днес?
    - Да.
    - Утре на обяд?
    - Свободен съм.
    - А в други ден?
    - Не, защо питаш?
    - Исках да те поканя на обяд.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    То и аз не съм варненец, ама лаф да става
    Е, то и да ти пише на челото, те гларусите не могат да четат. А стават и грешки.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Добре - дайте да започнем да задяваме Габровците и котките с отрязани опашки. Аз няма да се сърдя ....
    От сигурен източник знам, че габровци вече не режат опашките на котките си, защото... се хабят ножиците.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Един габровец основал банка и обещал на всички по-висок лихвен процент в сравнение с останалите банки!!...и така им обрал парите на всички селски играчи....и сега си живурка в Сърбия!!!( не е виц - по действителен случай е)

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако беше само той щеше да е истински виц.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Един габровец основал банка и обещал на всички по-висок лихвен процент в сравнение с останалите банки!!...и така им обрал парите на всички селски играчи....и сега си живурка в Сърбия!!!( не е виц - по действителен случай е)
    Така е, а всички налапаха въдицата и започнаха да му подаряват личните си пари. Беше си пределно ясно, че в тази банка има нещо гнило, но много малко хора предприеха някакви конкретни действия да защитят вложенията си, като например да ги диверсифицират в други банки.

Подобно е положението и с много други сфери от живота. Например по време на избори, когато избирателите гласуват за най-големите лъжци, които в предизборните кампании свалят звезди от небето. За всички е ясно, че лъжците лъжат, но въпреки това хората гласуват за тях. Така е дори и в пчеларския сектор. Ако някой лидер започне да лъже пчеларите, че ще направи изкупната цена на меда 7-8 лева, моментално ще набере огромна маса от поддръжници (това по действителен случай).

Въобще това е един от феномените на българската народопсихология - хората знаят, че лидерите им ги лъжат, но въпреки това гласуват за тези лидери. По този начин народа извършва СЕЛЕКЦИЯ (подобряване) на качеството ЛЪЖА - колкото един човек е по-лъжлив, толкова по-големи шансове има да стане лидер на местно или на национално ниво. Честните и почтенните нямат никакъв шанс, защото казват в очите на хората истина, което е неприятна и хората не искат да я чуват. Предпочитат да слушат лъжците, които галят ушите им и им дават напразни надежди.

Цялата българска действителност е такава ........ за съжаление .......

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Майстор строител бил на гурбет в чуждо село. След работа отива в тамошната кръчма, която имала и хотелски стаи. Кръчмарят му предложил:
    - Слушай, майсторе, ако направиш 3 неща, ти подарявам кръчмата и стаите горе.
    - Кажи условията! - казал майсторът.
    - Първото е да изпиеш един литър от моята ракия, второто - в двора имам доберман, боли го зъб, трябва да го нахраниш. И третото - горе имам една камериерка. Трябва да я накараш да получи оргазъм.
    - Съгласен съм! - казал майсторът.
    Изпил ракията на екс и отишъл в двора при кучето. След 2 часа се върнал със скъсани дрехи, изпотен и се провикнал:
    - КУЧЕТО Е ГОТОВО, КЪДЕ Е ОНАЯ С БОЛНИЯ ЗЪБ?
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    но въпреки това хората гласуват за тях.
    Да, да... ама друг път.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това е интересно:

Страница 91 от 311 ПърваПърва ... 41818990919293101141191 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •