Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 3101

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Как иначе да го направим по-весело?
    Добре - дайте да започнем да задяваме Габровците и котките с отрязани опашки. Аз няма да се сърдя ....

Иначе това със стотинките е истина - имам ги и ви показах снимка. Мислех си да ги подаря на някой клошар, който наистина би ги оценил и би се хранил с тях поне една седмица.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Как иначе да го направим по-весело?
    Добре - дайте да започнем да задяваме Габровците и котките с отрязани опашки. Аз няма да се сърдя ....

Иначе това със стотинките е истина - имам ги и ви показах снимка. Мислех си да ги подаря на някой клошар, който наистина би ги оценил и би се хранил с тях поне една седмица.
    Ако един габровец няма поне една торба стотинки, значи не е чист габровец.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Ако един габровец няма поне една торба стотинки, значи не е чист габровец.
    Ей го този, още не си си отворил устата да предложиш да се шегуваме с габровци и започна. Абе от Варна ли е - гларус му е изпил мозъка.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Така и така имаме разрешение да се шегуваме с габровци та да започваме:

Ню Йорк. Габровец отива на пощата и си поръчва телефонен разговор за 30 секунди. Телефонистката го изглежда шашнато:
    - За 30 секунди ще успеете ли?
    - Напълно!
    Свързват го с дома му:
    - Иване, акаш ли?
    - Да, тате!
    - Бъди здрав! Чао!
    Очите на телефонистката стават огромни:
    - Че каква информация получихте?
    - Как каква? Аз го попитах:
    - Акаш ли? Той каза да! Щом ака - значи се храни! А щом се храни - значи има пари! А щом има пари – значи е добре!

Матеев, ти акаш ли?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Срещат се габровец и варненец:
    - Здрасти приятел, как си? - пита варненеца.
    - Нямам!
    -Аз исках да те питам за акъл.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Един габровец основал банка и обещал на всички по-висок лихвен процент в сравнение с останалите банки!!...и така им обрал парите на всички селски играчи....и сега си живурка в Сърбия!!!( не е виц - по действителен случай е)

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако беше само той щеше да е истински виц.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Един габровец основал банка и обещал на всички по-висок лихвен процент в сравнение с останалите банки!!...и така им обрал парите на всички селски играчи....и сега си живурка в Сърбия!!!( не е виц - по действителен случай е)
    Така е, а всички налапаха въдицата и започнаха да му подаряват личните си пари. Беше си пределно ясно, че в тази банка има нещо гнило, но много малко хора предприеха някакви конкретни действия да защитят вложенията си, като например да ги диверсифицират в други банки.

Подобно е положението и с много други сфери от живота. Например по време на избори, когато избирателите гласуват за най-големите лъжци, които в предизборните кампании свалят звезди от небето. За всички е ясно, че лъжците лъжат, но въпреки това хората гласуват за тях. Така е дори и в пчеларския сектор. Ако някой лидер започне да лъже пчеларите, че ще направи изкупната цена на меда 7-8 лева, моментално ще набере огромна маса от поддръжници (това по действителен случай).

Въобще това е един от феномените на българската народопсихология - хората знаят, че лидерите им ги лъжат, но въпреки това гласуват за тези лидери. По този начин народа извършва СЕЛЕКЦИЯ (подобряване) на качеството ЛЪЖА - колкото един човек е по-лъжлив, толкова по-големи шансове има да стане лидер на местно или на национално ниво. Честните и почтенните нямат никакъв шанс, защото казват в очите на хората истина, което е неприятна и хората не искат да я чуват. Предпочитат да слушат лъжците, които галят ушите им и им дават напразни надежди.

Цялата българска действителност е такава ........ за съжаление .......

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ха-ха ..... ако искате да се шегувате с мене, кажете че компютри има във всяка една стая, а специално този в кабинета ми е с 4 огромни екрана и прилича на центъра за управление на полетите на НАСА. Също така кажете, че телефони има във всяка една стая (в някои дори по 2 или по 3), има и в коридорите, има и дори в двете ТОАЛЕТНИ. Ха сега си представете как акам ......

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ха-ха ..... ако искате да се шегувате с мене, кажете че компютри има във всяка една стая, а специално този в кабинета ми е с 4 огромни екрана и прилича на центъра за управление на полетите на НАСА. Също така кажете, че телефони има във всяка една стая, има в коридорите, има и дори в двете ТОАЛЕТНИ. Ха сега си представете как акам ......
    ТРУДНО !

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •