Във виното е истината. Добре си се ориентирал.
Стига сте осирали темата! Как не ви е срам! Коскужамити пчелари, а седнали да ми говорят за спирт, ракии и други алкохолни небивалици! Кой ще чисти след вас?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тянка ми това е поезия за нашите уши
Те дистрибуторите винаги така приказват - как иначе ще си продават стоката. Миналата година когато купувах по 1.05 те ми приказваха, че до 2-3 дена ще стане 1.15. Аз купих цял един ТИР и след това няколко месеца пчелари се хвалеха, че са купували по-евтина от мене захар и в по-малки количества от супермаркетите.
Този път няма да се вържа, още повече че няколко пъти съм развивал теории във форума, че ние нямаме ни най-малък шанс ДА ПРЕДВИЖДАМЕ ЦЕНИТЕ. И опитите да играем с това са равносилни на ИГРА НА РУЛЕТКА. Да, вярно е, че сега цената на захарта е по-висока от миналата година, но това движение на цените ВЕЧЕ Е ИСТОРИЯ. Какво ще е движението за в бъдеще - ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ. Ха-ха ....... ако някой го знаеше със 100% сигурност, щеше да стане милионер или дори милиардер.
Та най-добрата стратегия в условия на НЕЗНАНИЕ за бъдещите цени е човек да си купува захар точно тогава, когато тя му дотрябва. И въобще да не му пука каква е тогавашната цена - по-ниска или по-висока. Точно така ще направя и аз - ще си купя поредния ТИР тогава, когато ми дотрябва. Заявката ще е от днес за утре по цена, каквато се случи в него момент.
Аз прилагам тактиката на усредняването(като при покупка на акции) - га мина край метро,хоп десетина стека и те така станали бая в килеро.Кеф ти после за пчели,кеф ти за джибромицин,само килеро требе да е голем...
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Че я кръстим "Мишковица" и пак че я изпием.Оакахме шекеря...
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))