Здравейте! От дистрибутор на Аграна узнах, че захарта ще гони цена 2,00 лева!
Здравейте! От дистрибутор на Аграна узнах, че захарта ще гони цена 2,00 лева!
0899946746 Поздрави, Емо.
Ракията бая ще се ускъпи.![]()
0-лата е важна,ама след нея има още за вършене.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Те дистрибуторите винаги така приказват - как иначе ще си продават стоката. Миналата година когато купувах по 1.05 те ми приказваха, че до 2-3 дена ще стане 1.15. Аз купих цял един ТИР и след това няколко месеца пчелари се хвалеха, че са купували по-евтина от мене захар и в по-малки количества от супермаркетите.
Този път няма да се вържа, още повече че няколко пъти съм развивал теории във форума, че ние нямаме ни най-малък шанс ДА ПРЕДВИЖДАМЕ ЦЕНИТЕ. И опитите да играем с това са равносилни на ИГРА НА РУЛЕТКА. Да, вярно е, че сега цената на захарта е по-висока от миналата година, но това движение на цените ВЕЧЕ Е ИСТОРИЯ. Какво ще е движението за в бъдеще - ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ. Ха-ха ....... ако някой го знаеше със 100% сигурност, щеше да стане милионер или дори милиардер.
Та най-добрата стратегия в условия на НЕЗНАНИЕ за бъдещите цени е човек да си купува захар точно тогава, когато тя му дотрябва. И въобще да не му пука каква е тогавашната цена - по-ниска или по-висока. Точно така ще направя и аз - ще си купя поредния ТИР тогава, когато ми дотрябва. Заявката ще е от днес за утре по цена, каквато се случи в него момент.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))