Първоначално публикувано от zapstojan Може ли да обясниш как правиш правилното подхранване през декември /в късната есен/? Ти много късна есен му даде, но пък погледнато от друга страна други подхранваха по същото време за друго.
Първоначално публикувано от solaris60 Ти много късна есен му даде, но пък погледнато от друга страна други подхранваха по същото време за друго. Имах предвид, че есента е от 23 септември до 21 декември.
Първоначално публикувано от zapstojan Имах предвид, че есента е от 23 септември до 21 декември. Ха, хааа..... Това и аз го знам, но ти направо си го пита за декември. А това си е доста тежък въпрос. Шегувам се, разбира се.
Първоначално публикувано от solaris60 В тоя ред на мисли да взема, че да попитам. Кога е крайния срок за "наливане"? Крайния срок не съм го следил, но бързо се насищат. Това е според запасите които имат до наливането. Първоначално публикувано от solaris60 Ха, хааа..... Това и аз го знам, но ти направо си го пита за декември. А това си е доста тежък въпрос. Шегувам се, разбира се. Въпроса наистина беше тежък.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума