Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 191

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
    А не може ли ние , да си засадим и ние да си взимаме субсидиите ?
    Да сееш е добре. Но да сееш само заради една субсидия.......... техника имаш ли, земи имаш ли, технологията на отглеждане знаеш ли я,пазар за продукцията (риган, чай, бакла, резене, комунига, анасон...................................... ...............в промишлени количества) щото да се хвърляш за едната субсидиика да обработваш земи........малко несериозно звучи. Все пак някои земеделци ще станат пчелари, най-вече овощарите и някой дето гледа слънчоглед. НИЩО ПОВЕЧЕ.

Автор
    Регистриран
    04.02.2016
    Пчеларски район
    ЯМБОЛСКО
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Да сееш е добре. Но да сееш само заради една субсидия.......... техника имаш ли, земи имаш ли, технологията на отглеждане знаеш ли я,пазар за продукцията (риган, чай, бакла, резене, комунига, анасон...................................... ...............в промишлени количества) щото да се хвърляш за едната субсидиика да обработваш земи........малко несериозно звучи. Все пак някои земеделци ще станат пчелари, най-вече овощарите и някой дето гледа слънчоглед. НИЩО ПОВЕЧЕ.
    Прав си , но не говоря за мен , а като опция . Повярвай ми идеите ми са далеч над тези субсидии

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
    Прав си , но не говоря за мен , а като опция . Повярвай ми идеите ми са далеч над тези субсидии
    Пробвай, може да успееш. Аз си признавам 20 години не успях в земеделието.

Наблюдател
    Регистриран
    13.12.2014
    Пчеларски район
    с.Братя Даскалови
    Това не е мярка за подпомагане на пчеларите,имаме ли ръководители които наистина ще Ни подкрепят,на вниманието на г-н Матеев, Кожухаров, Куменов, Ганчев, Михайлов, Иванов, Димов и т.н. Време е за протест.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •