Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 20 ПърваПърва ... 81617181920 ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 191
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Може да почакате комунистите да дойдат на власт и да задължат всички арендатори да разорават и засяват горските полянки с медоносни технически култури.
    Може да ти се струва странно,но аз се РАДВАМ,че край мен не се сади нищо.Силно се надявам и занапред да си остане така.Коментарът ми беше във връзка с биологичното разнообразие и защо се гледат само полетата,сякаш там природата все още съществува със своето многообразие.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Аз също предпочитам да си поставям кошерите в гористи местности и с по-малко обработваеми площи. Така има по-малко желаещи да си правим конкуренция. Иначе, не че не се радвам на още една, две или три паши в повече, НО аз умишленно съм си направил своя избор и никой не ми е виновен за това.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Може да почакате комунистите да дойдат на власт и да задължат всички арендатори да разорават и засяват горските полянки с медоносни технически култури.
    Прочетох ти и следващия пост, но за съвсем други неща говоря! Малко встрани от темата, след изчезването на планиското земеделие, изчезват планиската яребица-кеклика и още други животиски видове намаляват. Като грешка се отчита и липсата на планиско животновъдство- пашуване!

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    някой говорил лие с някой арендатор да ли тези 28 лв ще компенсира сеидбата и слабия доход от третия медонос

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Вълчане както върви и ние ще изчезнем скоро .

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Ново , тази програма ще стартира 2017 година . Пак сложихме конете пред каруцата.
    Този пост е редактиран от мухозол; 12.10.2015 в 14:25.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    http://www.fermer.bg/%D0%BA%D0%BE%D0...news14761.html

Тук никой нищо не споменава от кога точно ще стартира тази мярка,но пък обясняват,че най-малко заинтересовани ще са зърнопроизводителите.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Прав си ,преди няколко дни казах за програмата на двама зърнари с по 9000 дк. и те отговориха ? Ти да не си ЛУД ,да ти сея и ти да правиш пари . Явно попаднах на глупаци ! Споделих програмата с колеги резултата беше същия ? Не знам кой крив кой прав сигурно МАТЕРИАЛА Е ВИНОВЕН .,

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Някой не писа ли , че рибата в морето а някои сложиха тигана.Не разбрах защо като чуха "договор" ,колеги веднаха започнаха да делят сумата на две и на повече.И без нас парите ,които се дават ще бъдат усвоени.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някой не писа ли , че рибата в морето а някои сложиха тигана.Не разбрах защо като чуха "договор" ,колеги веднаха започнаха да делят сумата на две и на повече.И без нас парите ,които се дават ще бъдат усвоени.
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    Прав си ,преди няколко дни казах за програмата на двама зърнари с по 9000 дк. и те отговориха ? Ти да не си ЛУД ,да ти сея и ти да правиш пари . Явно попаднах на глупаци ! Споделих програмата с колеги резултата беше същия ? Не знам кой крив кой прав сигурно МАТЕРИАЛА Е ВИНОВЕН .,
    ,,Трай коньо за зелена трева,, и ,,трай бабо за хубост ,,.

Страница 18 от 20 ПърваПърва ... 81617181920 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •