Внимавай какво си пожелаваш
Имал съм много забавни моменти:
Два дни не бях сядал на компа и ми звъни телефона с оплакване, че съм трил постове. Влизам във форума и виждам, че не само не са трити, а и не са публикувани.
Друг случай - блокирал съм потребители да не пишат във форума. Това го няма като възможност и седя и се чудя как да го обясня. Явно има проблем с компютъра, но аз съм виновен в неговите очи.
Няколко човека бяха решили, че няма да ги позная по "скрития" IP адрес и че вечерта няма да има никой във форума - ГРЕДА
Единят се оплаква от спама, а другия се оплаква, че го триеш...Решението е просто - излизаш от форума и си сипваш голяма шотландска ракия.
Влизам във форума и виждам, че Матеев е наспамил ама...хубаво... и накрая написал нещо от сорта "Моля модератор да почисти"
Да не говорим за любовта която се развиваше във всяка една тема наскоро.
Забавно е! Заповядайте!
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Борка, видях в другата тема споменаваш как майсторите познавали качествените млади майки? Ако щеш вярвай, аз ги познавам на 100%! Ако искаш да пробваме на Кенана! Ти ще купуваш на поколението сладолед, а като се върнеш аз ще ти казвам кои стават и кои не!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Чикатило!?!
http://vbox7.com/play:ba0b0fe9c3
Всяко сложно нещо,се състои от множество прости неща.
Вижте сега ако поемаш някакво правомощие , си понасяш последствията . Друго е да действаш с нужната сериозност и аргументи![]()
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))