Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 260

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    08.03.2015
    Благодаря на всички за отговорите, обаче пак съм раздвоен по точно разтроен :D. Явно трябва да пробвам и трите начина за да за да избера моя. Това вераятно ще го разбера след известно време тъй като тази година вече се чувствам готов да започна, след близо 3 години четене и 2 курса.

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от aragoen Виж публикацията
    Благодаря на всички за отговорите, обаче пак съм раздвоен по точно разтроен :D. Явно трябва да пробвам и трите начина за да за да избера моя. Това вераятно ще го разбера след известно време тъй като тази година вече се чувствам готов да започна, след близо 3 години четене и 2 курса.
    Който и начин да избереш- бъди сигурен, че пчеличките няма да ти се сърдят
    и трите начина стават

Наблюдател
    Регистриран
    08.03.2015
    Предполагам си прав

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от aragoen Виж публикацията
    Предполагам си прав
    Много зависи с колко семейства искаш да се занимаваш. Според мен, ако са до десетина-ползвай си капси.Вярно е че е по скъпичко и по трудоемко, но за тази бройка си заслужава вратнята...
    А ако се стремиш към повече бройки- тогава ти препоръчвам пневмо такер за сковаване,машина за пробиване и скоби до отворите.
    Предимството на скобите и капсите според мен са, че още в момента на обтелване можеш да си изпънеш телта и рамката ти е готова във всеки един момент за монтаж на основа.
    Това е моето мнение.
    Поздрави и Успех!

Наблюдател
    Регистриран
    08.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от НАСКО1976 Виж публикацията
    Много зависи с колко семейства искаш да се занимаваш. Според мен, ако са до десетина-ползвай си капси.Вярно е че е по скъпичко и по трудоемко, но за тази бройка си заслужава вратнята...
    А ако се стремиш към повече бройки- тогава ти препоръчвам пневмо такер за сковаване,машина за пробиване и скоби до отворите.
    Предимството на скобите и капсите според мен са, че още в момента на обтелване можеш да си изпънеш телта и рамката ти е готова във всеки един момент за монтаж на основа.
    Това е моето мнение.
    Поздрави и Успех!
    Благодаря ти, и аз съм на мнение че за по-малко семейства си заслужава при положение че не гониш големи мащаби а търсиш качество.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •