Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 100

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Записах се преди месец при Вас за майки но ми се каза ,че ще мога да разчитам на тях началото на месец Юли,след като си изпълните вашите заявки за отводки и за лични нужди майки.Едва тогава ,ще продавате на други клиенти което мен лично Юли месец не ме устройва но за маточниците ако сте сериозни бих се възползвал.
    Милен Михов

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Няма как да продаваме майки по-рано от средата на юли. Дотогава те ще са огромен дефицит и при нас. Асоциацията трябва да произведе хиляди майки за свои отводкаджии, и ако случайно някой член на БПРА продаде на външния пазар, буквално ще бъде линчуван. Подобно е и положението в другата развъдна асоциация.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    Записах се преди месец при Вас за майки но ми се каза ,че ще мога да разчитам на тях началото на месец Юли,след като си изпълните вашите заявки за отводки и за лични нужди майки.Едва тогава ,ще продавате на други клиенти което мен лично Юли месец не ме устройва но за маточниците ако сте сериозни бих се възползвал.
    Маточници ще се продават само ако има излишни. Те няма да са основното производство. Предполагам че ще има излишъци, защото винаги когато се залагат маточници това се прави с известен запас, но колко точно ще остават излишни няма как да се прогнозира. Някъде в средата на април се обади, за да знам от каква бройка се нуждаеш, и да те имам предвид при планирането на това колко маточници трябва да се залагат.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •