Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 637

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И последно - не е достатъчно един пчелар само да се хвали, че е извадил 50 или 100 кг. мед от кошер. Трябва и да каже как го постига, при това честно, иначе изпада в ситуацията другите да си помислят, че е от хората, обичащи да послъгват, и от този момент нататък да престанат да му вярват за каквото и да било.

Във форума и в живота аз вече съм детектирал доста хора, обичащи да послъгват, и вече съм си ги сложил в графата "ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА".

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И последно - не е достатъчно един пчелар само да се хвали, че е извадил 50 или 100 кг. мед от кошер. Трябва и да каже как го постига, при това честно, иначе изпада в ситуацията другите да си помислят, че е от хората, обичащи да послъгват, и от този момент нататък да престанат да му вярват за каквото и да било.

Във форума и в живота аз вече съм детектирал доста хора, обичащи да послъгват, и вече съм си ги сложил в графата "ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА".
    Пусни списъка

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Пусни списъка
    Ха-ха ..... доста е дълъг и в него има и много хора-непчелари. Явно заразата се шири в цялата страна. Сигурен съм, че всеки един от вас също си има подобен списък, но го държи в главата си.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ха-ха ..... доста е дълъг и в него има и много хора-непчелари. Явно заразата се шири в цялата страна. Сигурен съм, че всеки един от вас също си има подобен списък, но го държи в главата си.
    Преди време една дама ми сподели определението си за етапите в развитието на истинския мъж.
    Първи: Женкар.
    Втори: Рибар.
    Трети: Пчелар.
    За всички тези етапи необходимо и неотменно качество е да се "послъгва" от благородни подбуди."Пчелар" като най-висш етап изисква и най-високи умения в областта. Постигнати естествено на базата на придобития опит от предните два етапа.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това ме накефи, че пчеларите са следващ етап след рибарите, който са пословични със своите лъжи. Интересно къде в тази класация трябва да сложим политиците?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •