Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: отводки

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от Stanislavv Виж публикацията
    Здравейте, забравих да добавя, че търся даданблатови отводки. Тъй като никой не проявява интерес от Пловдив или Асеновград съм съгласен и от по далеч, тъй като съм от Смолян. Търся 6-7 отводки

Тел. за връзка: 0878290917- Станислав
    Ранни отводки и да искаш няма как да ти ги направи някой колега от този район по-рано от края на май,ако си намериш е добре.Ако някой има да ти продаде миналогодишни отводки,взимай ги веднага.Ще ги развиеш тази година,и мед ще има и за теб.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Ранни отводки и да искаш няма как да ти ги направи някой колега от този район по-рано от края на май,ако си намериш е добре.Ако някой има да ти продаде миналогодишни отводки,взимай ги веднага.Ще ги развиеш тази година,и мед ще има и за теб.
    Аз мога и утре да му ги направя. Но цената е от този месец до май по 100 лева на месец.

Наблюдател
    Регистриран
    18.02.2016
    Пчеларски район
    Smolqn
    Благодаря за отговора. Под ранни отводки имам предвид началото средата на май. Може да ги взема от цяла южна България, а за миналогодишни отводки, ако някой колега има за продаване да се обажда

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •