Здравейте,

Да така е, Матеев го беше казвал, ако не ме лъже паметта, го беше писал във форума.
Това е много показателно за "БОЛНИТЕ" амбиции на някои хора, (нямам наум само Мишо)! Затова смятам, че няма да пуснат "кокала" доброволно. Не мога да ги разбера, не са направили НИЩО, не ни защитават интересите! Само се пъчат по телевизии, вестници, Брюксел! В допълнението на срещата в Плевен, една женица го каза: Членуваме при М. Михайлов, ама от създаването на дружеството не е стъпил при нас.
Защо да "стъпва"? Нали "бройката" я има! Ходи по МЗХ, ТВ, ......... а резултатите ги виждаме! Все пак, мисля, че той прави нещо, докато другите само "риват" (имаме голяма смъртност, ДАЙТЕ НИ ПАРИ)!
На срещата г-н Тодоров, ни обяснява що е туй пазарна икономика. Браво бе! Явно като отиде в Брюксел, е разбрал за кво иде реч!
За мен, сега имаме повод за протест! Наредбата за "Агроекология и климат" Нека разберат, че ни има! Целта била да се подпомогнат пчелите? Защо аджеба не каните представители на пчеларските организации? Не съм против арендаторите, може и да има някой читав сред тях, който ще си гледа пчелите като хората.

Извинете ме, ама нещо много рано съм "яхнал метлата"
Поздрави, Г. Георгиев