Здравейте искам да купя отводки от Пловдивско или Асеновградско.Ако може ранна пролет
поздрави Станислав
Здравейте искам да купя отводки от Пловдивско или Асеновградско.Ако може ранна пролет
поздрави Станислав
Здравейте, забравих да добавя, че търся даданблатови отводки. Тъй като никой не проявява интерес от Пловдив или Асеновград съм съгласен и от по далеч, тъй като съм от Смолян. Търся 6-7 отводки
Тел. за връзка: 0878290917- Станислав
Благодаря за отговора. Под ранни отводки имам предвид началото средата на май. Може да ги взема от цяла южна България, а за миналогодишни отводки, ако някой колега има за продаване да се обажда
От средата на март ще продавам пчелите с майката/семейството/, но без рамките. Цената ще е на килограм. Ще пусна обява в форума, когато дойде времето.
Станиславе, сега като ти притрябват рамки,тенекии, захар за пчелите, основи и други консумативи, можеш пак да пуснеш по една обява и да чакаш някой да се обади.
В Пловдив има пчеларско дружество, предполагам в Асеновград и Смолян също! В обявите по вестници и интернет може да намериш достатъчно контакти на хора предлагащи отводки и кошери. Това са местата на които трябва да търсиш, щото ако чакаш най-добрата оферта да ти падне на като чук на главата по време на строеж на асфалтов път, вероятността за това е много малка.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Ше го оправим колегата 6-7 отводки да не иска 600 че тотогава зор ще вида
Темата е затриене.Отводките вече са намерени.Благодаря на всички!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))