Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: отводки

Наблюдател
    Регистриран
    18.02.2016
    Пчеларски район
    Smolqn

отводки

Здравейте искам да купя отводки от Пловдивско или Асеновградско.Ако може ранна пролет

поздрави Станислав

Наблюдател
    Регистриран
    18.02.2016
    Пчеларски район
    Smolqn
    Здравейте, забравих да добавя, че търся даданблатови отводки. Тъй като никой не проявява интерес от Пловдив или Асеновград съм съгласен и от по далеч, тъй като съм от Смолян. Търся 6-7 отводки

Тел. за връзка: 0878290917- Станислав

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от Stanislavv Виж публикацията
    Здравейте, забравих да добавя, че търся даданблатови отводки. Тъй като никой не проявява интерес от Пловдив или Асеновград съм съгласен и от по далеч, тъй като съм от Смолян. Търся 6-7 отводки

Ранни отводки и да искаш няма как да ти ги направи някой колега от този район по-рано от края на май,ако си намериш е добре.Ако някой има да ти продаде миналогодишни отводки,взимай ги веднага.Ще ги развиеш тази година,и мед ще има и за теб.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Ранни отводки и да искаш няма как да ти ги направи някой колега от този район по-рано от края на май,ако си намериш е добре.Ако някой има да ти продаде миналогодишни отводки,взимай ги веднага.Ще ги развиеш тази година,и мед ще има и за теб.
    Аз мога и утре да му ги направя. Но цената е от този месец до май по 100 лева на месец.

Наблюдател
    Регистриран
    18.02.2016
    Пчеларски район
    Smolqn
    Благодаря за отговора. Под ранни отводки имам предвид началото средата на май. Може да ги взема от цяла южна България, а за миналогодишни отводки, ако някой колега има за продаване да се обажда

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    От средата на март ще продавам пчелите с майката/семейството/, но без рамките. Цената ще е на килограм. Ще пусна обява в форума, когато дойде времето.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Stanislavv Виж публикацията

Станиславе, сега като ти притрябват рамки,тенекии, захар за пчелите, основи и други консумативи, можеш пак да пуснеш по една обява и да чакаш някой да се обади.

В Пловдив има пчеларско дружество, предполагам в Асеновград и Смолян също! В обявите по вестници и интернет може да намериш достатъчно контакти на хора предлагащи отводки и кошери. Това са местата на които трябва да търсиш, щото ако чакаш най-добрата оферта да ти падне на като чук на главата по време на строеж на асфалтов път, вероятността за това е много малка.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    Ше го оправим колегата 6-7 отводки да не иска 600 че тотогава зор ще вида

Наблюдател
    Регистриран
    18.02.2016
    Пчеларски район
    Smolqn
    Темата е затриене.Отводките вече са намерени.Благодаря на всички!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •