Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 225 от 496 ПърваПърва ... 125175215223224225226227235275325 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,241 до 2,250 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз пък знам едно друго нещо. Какво е това раздаване на пари? Равен старт за всеки. Който го може - продължава, който не - вън от състезанието. Раздават едни пари на едни които се чудят вече какви коли, яхти, самолети и какви ли не изгъзии да си купуват, но не и да се използват по предназначение. Не казвам, че всички го правят, но повечето са тъй. Никакъв контрол. След като ги дават тези пари за говеда, овце, кози..... след това, защо тези животни не се поставят под наблюдение? Като гледам какви хилтаци вървят около пчелина ми. Умрели от глад, а тези хора вземат хей такива пари. Знам какъв ще е отговора. За по - бързо развитие. Да, да. Повярвах.
    Найстина съжалявам че избухнах но баба от село с 20 овце на яхта около твоя пчелин няма как да стане повтарям не говоря за програми по сапард и за големи ферми

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Найстина съжалявам че избухнах но баба от село с 20 овце на яхта около твоя пчелин няма как да стане повтарям не говоря за програми по сапард и за големи ферми
    Това, че си избухнал няма никакво значение. Бабата от селото няма да мине покрай моя пчелин с яхта, но може да мине от някъде и може да няма какво да яде, че си е дала и последните пари от пенсията за фураж на тия 20 овце. И защо го казвам това? Защото тази баба или дядо не знае къде се намират местата за подаване на документи, а дали изобщо знаят как да ги подадат тези документи. Такива документи се подават от разни хитраци които грабнат парите и ходят да гонят к*рвите с мерцедесите. А така жадуваното развитие го няма. Тук там има някоя ферма за толкова години в която има що годе някой честен човечец подлъгал се, че ще се получи нещо, но то докато се получи той предал богу дух, а синове и внуци в чужбина и хал хабер си нямат за неговия хъс да гледа крави или каквото и да е там. И от фермата остават да стърчат само коприва и шипки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Миналата година когато Матеев организира митинг в подкрепа на пчеларите аз не отидох предполагам че мнозинството от форума не отиде Още от 1 клас учиме за завета на хан Кубрат и въпреки всичко не отидохме . Между другото Жечо Мурзов най големия производител на прашец казва че сме на това положение защото няма овце който да пасът детелината и от там да имаме мед.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Имаше някъде цитат кога, защо и какъв е ефекта от спиране на субсидиите в Нова Зеландия. Която между другото като площ е почти колкото половин Европа ако не се лъжа.
    Ами май се лъжеш. Нова Зеландия е два пъти колкото България. Иначе меда им е много вървежен и се продава в цял свят.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Това, че си избухнал няма никакво значение. Бабата от селото няма да мине покрай моя пчелин с яхта, но може да мине от някъде и може да няма какво да яде, че си е дала и последните пари от пенсията за фураж на тия 20 овце. И защо го казвам това? Защото тази баба или дядо не знае къде се намират местата за подаване на документи, а дали изобщо знаят как да ги подадат тези документи. Такива документи се подават от разни хитраци които грабнат парите и ходят да гонят к*рвите с мерцедесите. А така жадуваното развитие го няма. Тук там има някоя ферма за толкова години в която има що годе някой честен човечец подлъгал се, че ще се получи нещо, но то докато се получи той предал богу дух, а синове и внуци в чужбина и хал хабер си нямат за неговия хъс да гледа крави или каквото и да е там. И от фермата остават да стърчат само коприва и шипки.
    Донякъде си прав но познавам и обикновени хора който взеха накой лев и се радваха това го видях за пръв път от 25 години.
    Между другото съм работил за ОДБХ от 95 до 2014г. И идваха и обикновни хора да си подават документите както овчари така и пчелари. Аз не съм филантроп но искрено съм се радвал когато те вземат пари.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Донякъде си прав но познавам и обикновени хора който взеха накой лев и се радваха това го видях за пръв път от 25 години.
    Да де и това съм споменал по - горе. Значи съм напълно прав, а не донякъде.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Да де и това съм споменал по - горе. Значи съм напълно прав, а не донякъде.
    Е вярно е че и другите взимат. То е ясно като бял ден но аз категорично отричам да съм ги подкрепял.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Пример за ена овца може да се вземе около 160лв,за крава около 1000 а за земята надхвърля 30лвна дк.
    Спора започна от тук.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Пример за ена овца може да се вземе около 160лв,за крава около 1000 а за земята надхвърля 30лвна дк.
    Спора започна от тук.
    Разбрах аз от къде започна спора, но спора е за друго. Защо се дават толкова пари? 1000 лв. за крава, че тази крава за тия пари трябва да е като слон, а не да залита все едно има високо кръвно. Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    обикновения селянин взима и то от миналата година мисля че около 280лв. а не 1000 затова започна спора

Страница 225 от 496 ПърваПърва ... 125175215223224225226227235275325 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •