Това, че си избухнал няма никакво значение. Бабата от селото няма да мине покрай моя пчелин с яхта, но може да мине от някъде и може да няма какво да яде, че си е дала и последните пари от пенсията за фураж на тия 20 овце. И защо го казвам това? Защото тази баба или дядо не знае къде се намират местата за подаване на документи, а дали изобщо знаят как да ги подадат тези документи. Такива документи се подават от разни хитраци които грабнат парите и ходят да гонят к*рвите с мерцедесите. А така жадуваното развитие го няма. Тук там има някоя ферма за толкова години в която има що годе някой честен човечец подлъгал се, че ще се получи нещо, но то докато се получи той предал богу дух, а синове и внуци в чужбина и хал хабер си нямат за неговия хъс да гледа крави или каквото и да е там. И от фермата остават да стърчат само коприва и шипки.
Миналата година когато Матеев организира митинг в подкрепа на пчеларите аз не отидох предполагам че мнозинството от форума не отиде Още от 1 клас учиме за завета на хан Кубрат и въпреки всичко не отидохме . Между другото Жечо Мурзов най големия производител на прашец казва че сме на това положение защото няма овце който да пасът детелината и от там да имаме мед.
Донякъде си прав но познавам и обикновени хора който взеха накой лев и се радваха това го видях за пръв път от 25 години.
Между другото съм работил за ОДБХ от 95 до 2014г. И идваха и обикновни хора да си подават документите както овчари така и пчелари. Аз не съм филантроп но искрено съм се радвал когато те вземат пари.
Пример за ена овца може да се вземе около 160лв,за крава около 1000 а за земята надхвърля 30лвна дк.
Спора започна от тук.
Разбрах аз от къде започна спора, но спора е за друго. Защо се дават толкова пари? 1000 лв. за крава, че тази крава за тия пари трябва да е като слон, а не да залита все едно има високо кръвно. Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?
обикновения селянин взима и то от миналата година мисля че около 280лв. а не 1000 затова започна спора
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))