Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Ние всички който отглеждаме селско стопанска продукция няма значение овце, крави ,пчели, домати, краставици и т.н. трябва да бъдем дотирани от държавата защото в по горните постове г-н. Матеев ясно обясни защо сме на границата на оцеляваме. И аз се радвам за обикновените хора отглждащи животни че за пръв път от 25 г. Демокрация взеха някакви що годе пари но болшинството не са взели тези пари за който ти казваш само защото имат право да земат.
Аз пък знам едно друго нещо. Какво е това раздаване на пари? Равен старт за всеки. Който го може - продължава, който не - вън от състезанието. Раздават едни пари на едни които се чудят вече какви коли, яхти, самолети и какви ли не изгъзии да си купуват, но не и да се използват по предназначение. Не казвам, че всички го правят, но повечето са тъй. Никакъв контрол. След като ги дават тези пари за говеда, овце, кози..... след това, защо тези животни не се поставят под наблюдение? Като гледам какви хилтаци вървят около пчелина ми. Умрели от глад, а тези хора вземат хей такива пари. Знам какъв ще е отговора. За по - бързо развитие. Да, да. Повярвах.