Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 228 от 683 ПърваПърва ... 128178218226227228229230238278328 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,271 до 2,280 от общо 6828
    Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    Притеснявам се майката да не реши да снася в магазина...

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Debi Виж публикацията
    Дай Боже и ще правиш Фарари ! Май ,че няма да слезе сама долу ,и то точно сега ! Не бързай и не ги тръскай за нищо !

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Кога? Сега ? Или по–късно? И какво като ги осемени по– късно /в което не вярвам,освен ако не я задръстиш с апифонди и др. подобни и да няма къде да прояви своите способности / А и да го направи, ти ще си на кяр. Така че, не се притеснявай.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Кога? Сега ? Или по–късно? И какво като ги осемени по– късно /в което не вярвам,освен ако не я задръстиш с апифонди и др. подобни и да няма къде да прояви своите способности / А и да го направи, ти ще си на кяр. Така че, не се притеснявай.
    Аз мисля, че не е добре майката да снася в магазина, не че това не се случва, но би трябвало да се избягва.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз мисля, че не е добре майката да снася в магазина, не че това не се случва, но би трябвало да се избягва.
    Би ли разяснил малко.Защо?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Здравейте презимувах за първа година.Бях поставил магазините под плодниците и се чудя как ще е най-добре да постъпя и кога.Дали да махна магазините и да ги сложа когато дойде акацията или да изчакам още в сегашния им вид и да ги завъртя когато трайно се затопли времето?
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Човече ти питаш нещо, за което вече е писано многократно тук, а и не само...

Магазините се местят, тогава когато се слагат и тия от склада. Стига, ти, да си на ясно кога е точното време.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Човече ти питаш нещо, за което вече е писано многократно тук, а и не само...

Магазините се местят, тогава когато се слагат и тия от склада. Стига, ти, да си на ясно кога е точното време.
    А за моя пост не си казал нищо, а си го цитирал.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Остави магазина от долу, това е начин за борба с роенето. Като дойде време за пашата, сложи магазина над плодника. Трябва много време да мине, за да слезе долу в магазина да осеменява. Април месец семействата се задръстват с прашец, а така магазина като е от долу, прашеца го складират в него и не задръстват плодника с прашец. Ако е слабо семейството, сложи найлон между магазина и плодника, с процеп от пред. Ако е силно, не е нужно.
    Да му мислят колегите, които ползват все още стандартния кошер БУГАРКА с неподвижното дъно.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Би ли разяснил малко.Защо?
    Аз на теб само ще ти разяснявам. А и не само аз. Кажи и ти нещо тайничко - стига се стиска. От това което пишеш разбрахме, че си голям специалист на който все нещо му куца и все пита ли пита.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    А за моя пост не си казал нищо, а си го цитирал.
    Мдаа, но той (поста ти) е следствие на предходния и за това го цитирах

Действително, че не е добре да се случва, но понякога е факт, когато майката няма къде да снася. При мен това се получава при рапицата и определено ми затруднява работата.

Страница 228 от 683 ПърваПърва ... 128178218226227228229230238278328 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •