Специално за лекциите моята камера беше ЕДИНСТВЕНАТА камера в залата. Защо никой друг не си направи труда 4 дена да стои в Плевен и да записва от сутрин до вечер?
Специално за лекциите моята камера беше ЕДИНСТВЕНАТА камера в залата. Защо никой друг не си направи труда 4 дена да стои в Плевен и да записва от сутрин до вечер?
Тази дето беше до колоната до прозорците ли е твоята камера? на 1 лекция влизах само, и я забелязах. А и беше близо до тонколоната и дано да е хванала хубаво и звука.
П.П. Миналата година си записах доста лекции....и тогава имаше един мъж, който записа още повече( аз си записах с телефона а той записваше с камера). Тази година не записах нищо. От програмата не ме грабна нищо кой знае какво..... Единствено исках да чуя германеца какво ще каже, как е в германия..............ама не би.
Личното ми мнение е, че от тези пръсти на горе и долу няма никаква полза за форума. Създават се само излишни дрязги. Ако някой иска да изрази отношение към даден пост, нека да го цитира и да се аргументира. Иначе настоявам да има още една ръчичка - с вдигнат среден пръст - "Не ми пука!"![]()
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Звукът е перфектен, защото използваме специален външен професионален микрофон с насочено действие и с цена, по-голяма от цената на камерата. Изображението може и да не е много добро, защото му влиаят много фактори, но звукът е перфектен.
Специално за изображението - нямаше къде да сложим камерата така, щото да има идеална видимост и идеално изображение. Ако я сложим от дясно, в обсега на кадъра попадат теметата на седналите пчелари и лъжат автофокуса. Освен това в изображението попада и прозореца, който с яркоста си лъже автоматичното регулиране на експозицията. Отляво също има глави на пчелари, лъжещи автофокуса. Въобще залата беше малка и нямахме никакъв шанс да сложим камерата на място с идеална видимост, без да бъде закривана от седнали или прави пчелари.
Звукът обаче е идеален във всички филмчета, а това според мене е най-важното в тези записи.
Картата, с която беше заредена камерата, е 64 GB. По-голяма карта просто няма. За един нормален ден със записи в картата се записват около 50-55 GB (90% от картата). В деня с дискусиите на пчеларската конференция явно обема на картата не е бил достатъчен, за да запише целия ден (дискусията продължи до късно). Друго разумно обяснение няма за това, че последния един час липсва. Иначе картата я изпразвахме всеки ден на лаптоп и на другия ден я пълнехме отново почти до дупка.
Всичките клипове са записани с 4К качество. В момента за да ги качим в тубата, влошаваме това качество. Ако обаче някой иска клиповете с максималното възможно качество, нека да ми дойде на гости в Габрово с един твърд диск, за да му ги копирам.
Трудно ще ми изпиете ракията. В момента полагам големи усилия, но тя няма край .....
Валери Йорданов щеше да изнася лекция.Дали я изнесе и ако да записана ли е ?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))