Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 27 от 37 ПърваПърва ... 172526272829 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 261 до 270 от общо 362
    Наблюдател
    Регистриран
    19.04.2014
    Я ако обичаш дай инфо кои са тези тримата на преден план за да знаеме кои са враговете.

ch.atanasov

VIP Автор
    Регистриран27.09.2014
    Мнения1,809
    Пчеларски районБургас

Радвах се на един, сега се радвам на другите.Аве КПБ да не е в нелегалност или ги няма по снимките защото тези снимки са от враговете. Бай Киро е талисмана, а някой знае ли Стефан Стефанов кого представлява?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Колега , ще ме изпитваш ли. С тези съм ял и пил, питах за Стефанов.Гледам , светнат си, трябва да ги знаеш.Те не са от вчера.

Наблюдател
    Регистриран
    19.04.2014
    Те със сигурност не са от вчера ,но просто аз не ги знам .Видях две познати лица на заден план ,та се чудех покрай кой са се завъртяли.На живо съм виждал само Михайлов и Матеев ,но вождовете от едно време няма как да ги знам .

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ганчо е на най-преден план.
    В този форум най-обидната дума е ГАНЧОВИСТ, а дори не го знаете по физиономия.

Наблюдател
    Регистриран
    19.04.2014
    Аха,значи това е Ганчо ,най-отдясно...а другите двама дето са се извъртяли?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от градинар Виж публикацията
    Я ако обичаш дай инфо кои са тези тримата на преден план за да знаеме кои са враговете.

ch.atanasov

VIP Автор
    Регистриран27.09.2014
    Мнения1,809
    Пчеларски районБургас

Радвах се на един, сега се радвам на другите.Аве КПБ да не е в нелегалност или ги няма по снимките защото тези снимки са от враговете. Бай Киро е талисмана, а някой знае ли Стефан Стефанов кого представлява?

Аха,значи това е Ганчо ,най-отдясно...а другите двама дето са се извъртяли?
    За Ганч ви стана ясно, този, който се е врътнал на кадара, с тъмните ръкави от лактите надолу е "Царя", "Царя на мановия мед" - Манол Тодоров от Мичурин ли беше, или от там някъде. А, другото момче със зеленикавата блузса се казва Димитър Станчев, имаше няколоко филмчета по Бразди миналата година за него, май го избраха за Пчелар на Бургаски окръг за 2014г...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Те със сигурност не са от вчера ,но просто аз не ги знам .Видях две познати лица на заден план ,та се чудех покрай кой са се завъртяли.На живо съм виждал само Михайлов и Матеев ,но вождовете от едно време няма как да ги знам .
    Кой не знае Ганчо, кой не е чувал за него....Вождовете от едно време са си съвсем -сегашни.Пуснах тази снимка, защото е любимец на много съфорумци, а и ме беше яд дето няма снимки на отбора, на който симпатизирам.Трябвало е да пусна и на Стефанов, белким някой се сети, кого представлява на срещата.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ...питах за Стефанов.
    Кой не знае Ганчо, кой не е чувал за него....Вождовете от едно време са си съвсем -сегашни.Пуснах тази снимка, защото е любимец на много съфорумци, а и ме беше яд дето няма снимки на отбора, на който симпатизирам.Трябвало е да пусна и на Стефанов, белким някой се сети, кого представлява на срещата.
    Атанасов, за тази снимка ли питаш?!?

12744623_969515736472258_2549043861926587830_n (1).jpg

Някой неща като не са ти ясни, стига си дрънкал глупости.....

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Малко повече информация(видео) за/от самата среща:

http://pcheli.bg/pchelarskiyat-sekto...patyat-napred/

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Атанасов, за тази снимка ли питаш?!?

Някой неща като не са ти ясни, стига си дрънкал глупости.....
    Нали съм ти казвал, че всички не можем да сме умни, като теб.Не питам за снимката, а за човека.Да ви е жив и здрав, само да не станат много старите номенклатури и да потъне новия кораб.

Страница 27 от 37 ПърваПърва ... 172526272829 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •