Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 24

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Лично аз предпочитам да не се возя на такава вълна и да се възползвам от репутация, за която нямам лични заслуги. Ако една стока е добра, то тя няма нужда от реклама и е без значение как се казва.

Освен това не искам да вкарвам никого в заблуждение, тъй като всяка стока трябва да бъде добре разпознаваема. Освен расата/породата са от значение още множество други детайли, макар и всеки от тях поотделно да прави едва забележима разлика в качеството по-малка от 1%. Дори и идиот може да произвежда майки (просто убиваш майката, и семейството си произвежда друга)! Но вниманието към деталите, и от физическа и от генетична гледна точка,
    е това което може да направи разликата в качеството на една майка да бъде с едни 30% в повече или по-малко.
    Добре ще уточня , исках да знам какво значи "BB" не подлагам на съмнение качествата на майките който произвеждаш но все пак едно разяснение би било доре дошло все пак става въпрос за пари. Предварително Благодаря за разяснението.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Добре ще уточня , исках да знам какво значи "BB" ......
    Best Bees?
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Чупи капачетата и не бой се! Ако са по слабички, няма да ги освободят! Но, ако е обратното- ще ги изкарат. Само не бързай да ги проверяваш.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •