Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 211

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    И според мен лъжат. След като минат изложенията, ще се окаже, че такова нещо няма. Страх ги е, че ще ги замерват с пило и ако могат да избегнат излагацията...
    Едно обещание на МЗХ, ако го няма черно на бяло...изобщо не го споменавайте, че поне да не се ядосваме после. Много е неприятно, когато очакваме нещо добро да се случи в сектора, а накрая се оказва, че просто се чудят как да ни наведат още малко, че да сме им по-удобни.
    Не един път лъгаха КБП и БПРА и докато недокажат, че може да се има доверие на думите им, то няма смисъл изобщо да се съобразяваме с тях.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    И според мен лъжат. След като минат изложенията, ще се окаже, че такова нещо няма. Страх ги е, че ще ги замерват с пило и ако могат да избегнат излагацията...
    Вчера и днес лично ме питаха няколко души- вярно ли било, че пчеларите щели да ходят с яйца в джобовете на изложението в Плевен в четвъртък! Не ги питах дали яйцата трябва да са от щастливи кокошки, дали са сурови или оцветени "великденски". Аз не знам и не съм чувал за такива провокации , четох някъде из пчеларските групи за мълчалив протест с обръщане на гръб при изказвания на отделни представители. Може би и да е нарочно, за да не отидат повечето пчелари на откриването! Но винаги досега през годините/ а аз съм бил на всичките откривания досега/ мерките за сигурност при откриванията в Плевен са били такива, че пчеларите са винаги, ама винаги били пред "храма"/ разбирайте пред сергията/, а вътре винаги са били "търговците" и "вождовете"! И тази година няма да е по-различно, може би да има и нещо ново-детектори за "яйца"!?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •