Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 240

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    с обикновено свредло пробивам фиксирам го с малко скоч и с по голяма правя фрезенка за главата
    Не се мъчи така,аз ползвам един фрезенк от практикер,за 3мм бургия,струва 7-8лв и с него съм разпробил дупките за над 150корпуса,като все още добре работи.После купи си една стойка за дрелка,сложи на дрелката бургията с фрезенковия накрайник,направи си един ограничител на основата на стойката(за да бъдат дупките на точното място) и работи.На ЛР страница правя по 4 дупки във всеки край-това става за не повече от15 секунди.Успех

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Петко Станчев Виж публикацията
    Не се мъчи така,аз ползвам един фрезенк от практикер,за 3мм бургия,струва 7-8лв и с него съм разпробил дупките за над 150корпуса,като все още добре работи.После купи си една стойка за дрелка,сложи на дрелката бургията с фрезенковия накрайник,направи си един ограничител на основата на стойката(за да бъдат дупките на точното място) и работи.На ЛР страница правя по 4 дупки във всеки край-това става за не повече от15 секунди.Успех
    Мерси много за съвети те имам нещо подобно на предвит но не е му дошло времето жив и здрав

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    не са ми излишни някой и други съвети и подобрения

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    има ли ловци,ако има някое куче за продаване гонче и иска да направим бартер за кошери да пише

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015

Наблюдател
    Регистриран
    27.03.2016
    Галине да попитам само подкапачни табли ми трябват за ДБ 10 рамков за колко време ще са готови и цена?

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    колко броя ти трябват

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •