Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 463

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Тоест и в двата случая през втората половина на февруари ни чака ПО-ТОПЛО ВРЕМЕ ОТ НОРМАЛНОТО. Март вече е време да се затопля, и именно поради тази причина аз прогнозирах, че на зимата ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СВЪРШВА. Ще има ранна пролет, а ако зимата все пак продължи, то тя ще бъде [B]МЕКА от сега нататък]
    На твоя отговорност,утре започвам да режа лозето.....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    На твоя отговорност,утре започвам да режа лозето.....
    Само да има късмета да сбърка! Целият форум ще е трезвен през следващата зима и ще е скучно
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Само да има късмета да сбърка! Целият форум ще е трезвен през следващата зима и ще е скучно
    Ама аз на се шегувам.Утре на исина почвам да режа....

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Абе и аз гледам снега отвън и си викам "дали не сбърках, че сега ще ме изядат с парцалите" ......

Здравият разум ми казва "не си сбъркал", но дяволчето на съмнението ме гризе отвътре и ми казва "ха сега гледай какви ще ги наприказват във форума" .....

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Абе и аз гледам снега отвън и си викам "дали не сбърках, че сега ще ме изядат с парцалите" ......

Здравият разум ми казва "не си сбъркал", но дяволчето на съмнението ме гризе отвътре и ми казва "ха сега гледай какви ще ги наприказват във форума" .....
    Не си сбъркал! Февруари, ще е по- топъл от обикновеното - https://www.gismeteo.ru/month/15288/

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Не си сбъркал! Февруари, ще е по- топъл от обикновеното - https://www.gismeteo.ru/month/15288/
    А , март и така наречените - възвратни студове .

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз 40-сантиметров сняг съм виждал на 22 април преди около 15-16 години. Помня го, защото беше веднага след рождения ден на жена ми - пътувахме за Благоевград в слънце и след 2 дена се връщахме в 40 сантиметров сняг. И точно на Владая имаше поледица и задръстване от спрели коли. И помня, че полицаи ми бутаха Ксантията, защото не можеше да потегли.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Аз 40-сантиметров сняг съм виждал на 22 април преди около 15-16 години. Помня го, защото беше веднага след рождения ден на жена ми - пътувахме за Благоевград в слънце и след 2 дена се връщахме в 40 сантиметров сняг. И точно на Владая имаше поледица и задръстване от спрели коли. И помня, че полицаи ми бутаха Ксантията, защото не можеше да потегли.
    25 срещу 26 май 1991 през нощта ,мокър ,тежък сняг ,истински Армагедон !Наваля около 30-40 см . . Помля дървета ,посеви ,жици ! Най-гъбарската година която помня и много плодородна !
    Днес тук е 20 см, но за ЧЕЗ БГ е невиждано бедствие ! Цял ден е като дискотека :тока ,ту го има ,ту го няма !

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски

Последно,да режа или да не режа..

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011

Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Последно,да режа или да не режа..

Не режи !!!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •