Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 181 от 677 ПърваПърва ... 81131171179180181182183191231281 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,801 до 1,810 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ...Имаше един колега който списваше в този форум преди години –APOLO .Та, той беше достигнал до 6 корпуса и ги обслужваше със стълба.Потърси назад във форума,може да е останало нещо от неговия опит споделен с останалите.Спомням си, че бученето на такова семейство се чувало от десетки метри .Потърси ,пък може да успееш щом имаш желание и хъс за такива мега семейства.За ''зидането'' ще ти трябва и висока стълба.Успех!
    Отявлен привърженик на двумайчин ЛР, доколкото си спомням, до степен на ортодоксалност. В населено място, с рапица наоколо... тва не е за всеки. Стълбата е най-малка грижа май.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jorors Виж публикацията
    Снимки иначе не вярвам.
    Обещал съм нещо .
    Днес ходих , но районът е заключен и не можах да вляза.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Отявлен привърженик на двумайчин ЛР, доколкото си спомням, до степен на ортодоксалност. В населено място, с рапица наоколо... тва не е за всеки. Стълбата е най-малка грижа май.
    Да, така беше.И много,много лют.Палеше на четвърт ако нещо не беше по водата му.Нямам много време за да ровна назад във форума,та да си припомня някои неща от тия далечни години .Наистина не е за всеки,но око бях на 30–35 години ,бих пробвал като Вальо .

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Да, така беше.И много,много лют.Палеше на четвърт ако нещо не беше по водата му.Нямам много време за да ровна назад във форума,та да си припомня някои неща от тия далечни години .Наистина не е за всеки,но око бях на 30–35 години ,бих пробвал като Вальо .
    Ще помогна : http://pchelari.com/forum/showthread...B4%D0%B5%D0%B2
    Търсете в този регион !
    Янко Йорданов - Хасково !

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Искам, не искам- просто нямам избор. Рапица има при мен, из полето е...на 10-тина километра.Но не искам да изкарвам неподготвени семейства в рапицата. малко акация, я хвана-я не. И после почти нямам принос в магазините. Има някакви липи, които дават колкото да ги поддържат. Медоносни ливади няма, има пасища дето косят животновъдите. И накрая ми остава слънчогледа. Изкарвам ги на мои земи, които работя. И искам да имам за тогава “супер армия“ , която да хване всичко възможно и да приключваме сезона.
    П.П. И не на последно място в населеното място на стационара има 1 500 кошера,(плюс, минус) и затова бягам из полето.......

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Не точно това.Има още ,с конкретика.Ще го потърся ,ако има интерес.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Бадемите дават подобен на цвят прашец .
    Бадем(и) няма.Мъртвата коприва не е цъфнала(е 100 цветчета "пролет" не правят).Но разбрах от какво е червеникавия прашец -едно ситно розово цвете подобно на великденчето. И това цвете не е нацъфтяло масово,но видях малка площ до една изоставена сграда на слънце..
    Иначе,единствения бадем наоколо цъфна още през декември.

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Привет колеги!
    Да направим една среща в северозападния регион?
    Аз като новобранец тук...може би нямам право на мнение, но бих се радвал да се запозная с колеги от моя регион и да разменим по някоя приказка и ракия...
    От мен идеята и съдействие с каквото мога.
    Ако темата не е за тук или е неуместна--нека да бъде пратена в небитието...
    Успех и Късмет на всички!!!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Бадем(и) няма.Мъртвата коприва не е цъфнала(е 100 цветчета "пролет" не правят).Но разбрах от какво е червеникавия прашец -едно ситно розово цвете подобно на великденчето. И това цвете не е нацъфтяло масово,но видях малка площ до една изоставена сграда на слънце..
    Иначе,единствения бадем наоколо цъфна още през декември.
    А , на мен ми вярнаха за бадемите .

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Кълбата са тръгнали на зад, значи е почнала по сериозна консумация. Като светна с фенерчето гледам са на 5 пръста от входа, още 10тина дена и ще има манджа да хапват.

Страница 181 от 677 ПърваПърва ... 81131171179180181182183191231281 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •