Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Отделих този цитат от поста ти.По книгите,дебелите пиши едно ,а в пчелина се обръща на 180*.Имаше един колега който списваше в този форум преди години –APOLO .Та, той беше достигнал до 6 корпуса и ги обслужваше със стълба.Потърси назад във форума,може да е останало нещо от неговия опит споделен с останалите .Спомням си, че бученето на такова семейство се чувало от десетки метри .Потърси ,пък може да успееш щом имаш желание и хъс за такива мега семейства.За ''зидането'' ще ти трябва и висока стълба.Успех!
    82650512_1_585x461_prodavam-mobilna-stalba-magirus-gr-teteven[1].jpg Тази става.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Не става !

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Искам, не искам- просто нямам избор. Рапица има при мен, из полето е...на 10-тина километра.Но не искам да изкарвам неподготвени семейства в рапицата. малко акация, я хвана-я не. И после почти нямам принос в магазините. Има някакви липи, които дават колкото да ги поддържат. Медоносни ливади няма, има пасища дето косят животновъдите. И накрая ми остава слънчогледа. Изкарвам ги на мои земи, които работя. И искам да имам за тогава “супер армия“ , която да хване всичко възможно и да приключваме сезона.
    П.П. И не на последно място в населеното място на стационара има 1 500 кошера,(плюс, минус) и затова бягам из полето.......

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •