Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 211

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ей, вие двамата не може ли да си опъвате ушите на лични?
    Правим го, но ако не сме тука ще изтрещите от мъка бре.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Правим го, но ако не сме тука ще изтрещите от мъка бре.
    Не от мъка, а от скука. Иначе ме боли.... за вас. Шегувам се.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Не от мъка, а от скука. Иначе ме боли.... за вас. Шегувам се.
    Каква шега-няма шега.Ти ще изтрещиш от скука, но някои ще изтрещят от мъка по онези евраци. Аз дори сметка си открих и то с айбан.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Сега , сериозно .
    Момчета , каквото и да правите ще спечелите много малко .
    Допълнителното е по стотинки
    Еврокомисиите казаха - няма пари .

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Предложение от мен.

Конфедерацията оглавява протеста.
    За целта управителния съвет се събира спешно и пише ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ. Ние помагаме с каквото можем.
    Протестната декларация се разпраща до пчеларските организации с предложение за подкрепа и общи протестни действия. Няма начин да не получи подкрепа.
    Организиран обединен протест по време на изложението в Плевен. Там ще са журналисти, политици, евро-политици, чуждестранни гости и НИЕ.
    Преждевременно се пуска протестна декларация до министъра (няма как да я прескочим), министър председателя и няколко европейски институции.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Предложение от мен.

Конфедерацията оглавява протеста.
    За целта управителния съвет се събира спешно и пише ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ. Ние помагаме с каквото можем.
    Протестната декларация се разпраща до пчеларските организации с предложение за подкрепа и общи протестни действия. Няма начин да не получи подкрепа.
    Организиран обединен протест по време на изложението в Плевен. Там ще са журналисти, политици, евро-политици, чуждестранни гости и НИЕ.
    Преждевременно се пуска протестна декларация до министъра (няма как да я прескочим), министър председателя и няколко европейски институции.
    Ха, ха..... ако ти отговоря сериозно ще ми се обидиш, а и другите ще гракнат и ще започнат да забиват палците. Но ще опитам. Първото нещо което ще се получи, е че тази декларация директно заминава за кошчето. Ние помагаме с каквото можем - тоест ревем на улицата като олигофрени. Политиците, евро - политиците и гостите ще си мислят, какви са тия маймуни дето ни се пречкат из краката, а журналистите ще си спретнат по едно репортажче за да изкарат някой лев, а и да забавляват останалата част от населението. Все пак това им е работата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Много хора вярват, че протестиращите хора свалиха Борисов от власт.От там им идва идеята, че с протести могат да променят нещо.Нали е демокрация- ха ха-пълна заблуда.Народа си мисли, че от него зависи нещо. Блажени са верващите.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Ех, защо си нямаме един депутат със "златно пръстче", какъвто беше Волен Сидеров в предишния парламент!?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ние помагаме около създавсне на текста и разпространението му до колкото може повече колеги.
    Няма нужда да ревем като говеда или нещо подобно. Защитаваме исканията си и изказваме подкрепа с присъствието си.
    Ако имаш алтернативно предложение
    дай го.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Ние помагаме около създавсне на текста и разпространението му до колкото може повече колеги.
    Няма нужда да ревем като говеда или нещо подобно. Защитаваме исканията си и изказваме подкрепа с присъствието си.
    Ако имаш алтернативно предложение
    дай го.
    Ще се опитам да преразкажа един репортаж по телевизията. Значи събираха много деца и им предлагаха да дават идеи за развитието на държавата, икономиката и т.н.. Значи толкова кофти да ми прозвуча туй нещо. Просто да им се подават идеите, а тия нашичките да ги доразвиват и от там ела ни виж колко сме кадърни. А туй дете какво ще получи за тази ЗЛАТНА идея? Потупване по гърба - което и това се съмнявам дали ще се получи. Та ми стана смешничко - АКО ИМАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ДАЙ ГО. Добре, ама утре.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •